11A2 Wheel Diamond Vitrified Kanggo PCD Tools Grinding
  • Air Pro11A2 Wheel Diamond Vitrified Kanggo PCD Tools Grinding
  • Air Pro11A2 Wheel Diamond Vitrified Kanggo PCD Tools Grinding

11A2 Wheel Diamond Vitrified Kanggo PCD Tools Grinding

Tipe: 11A2 Wheel Diamond Vitrified Kanggo PCD Tools Grinding
Ukuran grit: grinding kasar, medium, setengah rampung, grinding rampung
Aplikasi: alat pcd mecah, regrind, ngasah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

5000# vitrified diamond grinding wheel for pcd

5000 # 100mm 11A2 roda berlian vitrified kanggo pcd

Aplikasi 11A2 Roda Diamond Vitrified Kanggo PCD Tools Grinding

Khusus kanggo alat PCD / PCBN, kasar, medium, setengah rampung lan rampung grinding, regrind, ngasah

Kauntungan saka Wheel Diamond Diamond Vitrified 11A2 Kanggo Grinding Alat PCD

* Kontrol presisi toleransi geometri

* Umur sing dawa banget liwat kekuatan adhesi dhuwur saka biji intan

* Ngasah awake dhewe sing apik

* Kualitas pinggiran insert sing unggul

* Kemampuan nglereni kanthi retensi profil

Spesifikasi Roda Berlian Vitrified 11A2 Kanggo Grinding Alat PCD

Jinis

D (mm)

T (mm)

H (mm)

W (mm)

X (mm)

11A2

100

40

32 40

3 5 10 20

10

125

40

32 40

3 5 10

10

150

40

32 40

3 5 10 15 20

10

Grit: 325/400 W40 (500 #) W28 (600 #) W20 (800 #) W10 (1500 #) W7 (2000) W5 (3000 #) W3.5 (4000 #) 6000 # ...

Pilihan Ukuran Gandum 11A2 Roda Berlian Vitrified Kanggo Alat PCD Mecah

Ukuran gandum

Jinis Mesin

Lamaran

W40 (400-500 #, D35) W28 (600-700 #, D20)

Kasar

Regrinding profil pinggiran agul-agul lan ngasah sisipan sing wis rusak

W20 (800-1000 #, D20)

Universal

Ukuran gandum standar uga bisa entuk efisiensi ngasah sing dhuwur, permukaan sing apik

W10 (1500 #, D15A) W7 (2000 #, D15B)

Rampung

Rampung mecah - entuk permukaan mesin sing apik banget

W5 (3000 #, D7) W3.5 (4000 #, D3)

Super Rampung

Super mecah grinding - entuk permukaan mesin kanthi kualitas apik

Panas Tags: 11A2 Roda Berlian Vitrified Kanggo Alat PCD Mecah, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China