1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten
  • Air Pro1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten
  • Air Pro1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten
  • Air Pro1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten
  • Air Pro1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten
  • Air Pro1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten

1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten

1A1 gembong waja berlapis sing nganggo elektroplated kanggo karbida tungsten minangka roda grinding sing paling populer kanggo ngolah alat karbida tungsten. Iki uga digunakake kanggo kabeh jinis karbida keras liyane, kaca optik, permata, bahan semikonduktor, bahan non-ferrous, lan grinding bahan non-logam, pemotongan utawa grinding elektrolitik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1A1 gembong waja berlapis sing nganggo elektroplated kanggo karbida tungsten minangka roda grinding sing paling populer kanggo ngolah alat karbida tungsten. Iki uga digunakake kanggo kabeh jinis karbida keras liyane, kaca optik, permata, bahan semikonduktor, bahan non-ferrous, lan grinding bahan non-logam, pemotongan utawa grinding elektrolitik.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi populer roda gerinda berlian electroplated bentuk 1A1:


Bagan Ukuran Grinding 1A1
D T H X
Inci mm Inci mm Inci mm Inci mm
3 75 1/16 1.6 1/2 12.7 1/8 3
3 75 1/8 3 1/2 12.7 1/8 3
3 75 1/4 6 1/2 12.7 1/8 3
6 150 1 25 1-1 / 4 31.75 1/4 5
4 100 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
5 125 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/2 13 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 3/8 10 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/2 13 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/4 6
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 3/8 10
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/2 13



Panas Tags: 1A1 Roda Datar Roda Grinding Diamond Kanggo Carbide Tungsten, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China