1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide
  • Air Pro1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide
  • Air Pro1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide
  • Air Pro1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide
  • Air Pro1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide
  • Air Pro1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide
  • Air Pro1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide

1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Carbide

Jinis roda resin ikatan berlian resin iki cocog kanggo nggiling karbida, baja keras, paduan keras, kabeh jinis untu bergerigi, ngasah pojok, pemotong panggilingan, Cocog kanggo mecah permukaan lan grinding bunder njaba alat ukur karbida semen, baja tungsten, paduan waja. Uga cocog kanggo mecah porselen alumina tinggi, kaca optik, permata akik, bahan semikonduktor, watu, lsp. Sugeng Rawuh kanggo tuku Wheel Grinding Diamond 1A1 Plain Shape Kanggo Carbide saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jinis roda resin ikatan berlian resin iki cocog kanggo nggiling karbida, baja keras, paduan keras, kabeh jinis untu bergerigi, ngasah pojok, pemotong panggilingan, Cocog kanggo mecah permukaan lan grinding bunder njaba alat ukur karbida semen, baja tungsten, paduan waja. Uga cocog kanggo mecah porselen alumina tinggi, kaca optik, permata akik, bahan semikonduktor, watu, lsp.

Fitur:
Gunakake pengikat resin berkualitas tinggi lan partikel abrasif berlian
Efisiensi grinding sing dhuwur, kekasaran sing apik, ora ana ujung sing rusak
Gampang lan trep kanggo digunakake, umur dawa

Ing ngisor iki minangka spesifikasi populer 1A1 Plain Shape Diamond Grinding Wheel Kanggo Carbide:

1A1 Roda Plain Diamond Diamond Kanggo Bagan Ukuran Carbide
D T H X
Inci mm Inci mm Inci mm Inci mm
3 75 1/16 1.6 1/2 12.7 1/8 3
3 75 1/8 3 1/2 12.7 1/8 3
3 75 1/4 6 1/2 12.7 1/8 3
6 150 1 25 1-1 / 4 31.75 1/4 5
4 100 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
5 125 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/2 13 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 3/8 10 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/2 13 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/8 3 1-1 / 4 31.75 1/8 3
4 100 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
6 150 1/16 1.6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/8 3
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/4 6
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 3/8 10
7 175 1/4 6 1-1 / 4 31.75 1/2 13


Panas Tags: 1A1 Roda Plain Diamond Grinding Kanggo Carbide, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China