1EE1 Diamond Grinding Wheel
  • Air Pro1EE1 Diamond Grinding Wheel
  • Air Pro1EE1 Diamond Grinding Wheel
  • Air Pro1EE1 Diamond Grinding Wheel
  • Air Pro1EE1 Diamond Grinding Wheel
  • Air Pro1EE1 Diamond Grinding Wheel
  • Air Pro1EE1 Diamond Grinding Wheel

1EE1 Diamond Grinding Wheel

Roda grinding berlian 1EE1 minangka jinis roda abrasif kanthi ujung Tajam, sing cocog kanggo mecah alur V, mbentuk, lan nglereni.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding berlian 1EE1 minangka jinis roda abrasif kanthi ujung Tajam, sing cocog kanggo mecah alur V, mbentuk, lan nglereni. Bahan kasebut bisa uga sintetik uga CBN (Cubic Boron Nitride), wujud lan ukuran bisa disesuaikan. Ana macem-macem pilihan kanggo pilihan.

Grit kasar bisa 30/40 lan grit alus bisa 400 # utawa luwih apik miturut sarat.

Nduwe fitur roda waja berlian obligasi elektroplated umum kanthi presisi tinggi, ketajaman sing apik, lan ukuran variabel. Butuh urutan sampel 1A1, 1F1, 1EE1, 1V1, bukak tautan toko aliexpress http://a0.pise.pw/ S5THLor tinggalake pesen kanggo rodha mecah sing luwih disesuaikan.




Panas Tags: 1EE1 Diamond Grinding Wheel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China