Rodha Mbalik Mbalik
  • Air ProRodha Mbalik Mbalik

Rodha Mbalik Mbalik

Roda mecah mburi digunakake kanggo mecah lancip wafer silikon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding bali intine digunakake kanggo grinding wafer silikon. teknologi canggih nggawe roda grinding bali supaya bisa mecah kabeh jinis wafer semikonduktor kanthi kerusakan ngisor.

Sajrone mecah, rodha grinding lan wafer muter ing poros putere dhewe kanthi bebarengan, lan rodha kasebut diwenehake menyang wafer ing sumbuhe. Sumbu rotasi kanggo rodha mecah bisa diimbangi karo jarak roda rodha relatif sumbu rotasi kanggo wafer.

silicon wafer back grinding

Aplikasi saka roda grinding mburi

Nipis bali, grinding atos lan wilingan wajan silikon sing apik.

Workpiece sing diproses kalebu wafer silikon piranti diskrit, chip terintegrasi (IC) lan prawan lsp.

Kaluwihan saka rodha mecah mburi

Kemampuan klamben sing apik, Umur dawa lan regane murah.

Konduktivitas panas dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, lan koefisien kurang.

Penting banget yen roda mecah mung bisa ngrusak wafer lemah.

Mesin mecah sing ditrapake

Roda grinding mburi bisa digunakake kanggo grinding Jepang, Jerman, Amerika, Korea lan liyane. Kayata mesin grinding Okamoto, Disco, Strasbaugh lan liya-liyane.

Spesifikasi roda grinding bali intan

Model Diameter (mm) kekandelan (mm) bolongan (mm)

6A2 back grinding wheels

6A2
175 30, 35 76
200 35 76
350 45 127

6A2T back grinding wheels

6A2T
195 22.5, 25 170
280 30 228.6

6A2T back grinding wheels

6A2T (telung elips)

350 35 235
209 22.5 158
spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan
Panas Tags: Gilingan Grinding Bali, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China