Roda Mecah BN Kanggo Piranti Kayu Kayu
  • Air ProRoda Mecah BN Kanggo Piranti Kayu Kayu

Roda Mecah BN Kanggo Piranti Kayu Kayu

Tiga jinis awak Wheel Grinding BN Kanggo Piranti Woodturning
Awak Aluminium: bobote luwih entheng tinimbang awak waja
Awak Baja: bobote paling abot ing antarane telu
Awak Plastik: bobote paling entheng saka telu. Lan angkutan barang cukup murah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi Roda Grinding BN Kanggo Piranti Woodturning

CBN (rodha boron nitrida) grinding digunakake kanggo ngasah alat gulung kayu (baja kecepatan tinggi HSS). Rodha panggilingan cbn dipasang ing gilingan bangku

Kaluwihan Roda Grinding BN Kanggo Piranti Kayu Kayu

* Bandingake karo roda grinding tradisional, rodha CBN cepet nglereni lan ora bakal nyebabake masalah permukaan lan kasar

* Tindakan nglereni cepet lan adhem tanpa coolant

* Sisih sisih kanggo tlatah rata ing tusukan, potongan scraper lan alat

* Ora usah klamben utawa ganti

* Roda tetep rata, ora bakal owah wujud. Konduktivitas termal CBN bisa nganti 10 nganti 100 kali rodhane grinding corundum, mula panas grinding bisa diekspor kanthi cepet lan nyuda bahan kerja sing cacat.

Spesifikasi Wheel Grinding BN Kanggo Piranti Woodturning

Diameter (inci)

Lubang Arbor (inci)

Kekandelan (inch)

Grit

Edge Radius

6 inci

1/2 inci

1 inci

80 # 100 # 180 # 220 # 300 # 350 # 400 #

1/4 inci

6 inci

1/2 inci

1,5 inci

6 inci

5/8 inci

1,5 inci

8 inci

5/8 inci

1 inci

8 inci

5/8 inci

1,5 inci

8 inci

1-1 / 4 inci

1 inci

8 inci

1-1 / 4 inci

1,5 inci

* Ukuran liyane bisa digawe miturut pelanggan & rsquo; sarat

Tiga jinis awak Wheel Grinding BN Kanggo Piranti Woodturning

Awak Aluminium

cbn grinding wheel with aluminum body cbn grinding wheel woodturning

* Bobot luwih entheng tinimbang awak waja

* Aluminium duwe titik leleh sing kurang, mula kudu mecah nganggo banyu

* Aluminium cocok kanggo polesan

Awak Baja

cbn wheel bench grinder wood cut cbn grinding wheel

* Awak baja duwe kaku paling apik

* Baja duwe titik leleh luwih dhuwur tinimbang aluminium lan digunakake kanggo mecah garing

* Bobot paling abot saka telu

Awak Plastik

bench grinder diamond wheel

* Bobot paling entheng saka telu. Lan angkutan barang cukup murah

* Kecepatan puteran kudu luwih cepet tinimbang awak baja nalika digunakake

* Awak plastik duwe kaluwihan bobot entheng lan regane murah



Panas Tags: Wheel Grinding BN Kanggo Piranti Kayu Kayu, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China