Bowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide
  • Air ProBowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide
  • Air ProBowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide
  • Air ProBowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide
  • Air ProBowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide
  • Air ProBowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide

Bowl Wangun Listrik Grinding Diamond Kanggo Carbide

Wujud mangkuk roda pengisaran berlian electroplated digunakake kanggo mecah alat karbida paduan keras, bantalan, cetakan, keramik presisi, berlian polikristalin, medis, kosmetik, penerbangan, mobil, optik elektron, semikonduktor, perhiasan, keramik, kaca, watu, sepatu, mebel, alat, papan sirkuit lan industri manufaktur liyane. Sugeng tuku bentuk mangkuk roda grinding berlian electroplated kanggo karbida saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wujud mangkuk roda pengisaran berlian electroplated digunakake kanggo mecah alat karbida paduan keras, bantalan, cetakan, keramik presisi, berlian polikristalin, medis, kosmetik, penerbangan, mobil, optik elektron, semikonduktor, perhiasan, keramik, kaca, watu, sepatu, mebel, alat, papan sirkuit lan industri manufaktur liyane.

Spesifikasi bentuk mangkuk roda gerinda berlian electroplated kanggo karbida:

Wangun: Mangkuk
Bahan Mecah: Intan
Agen Jangkar: Elektroplate
Diameter: 100mm
Jembar sudhut: 10mm
Diameter Bore: 20mm
Kandel: 35mm

Fitur roda mangkok permata berlapis electroplated bentuk kanggo karbida:

Ngasah awake dhewe, mecah panas sethithik, ora gampang dipasang, nyuda kedadeyan ngobong karya, efisiensi grinding sing dhuwur, lancar, ora ana ujung sing rusak, ora bakal ngasilake tremor



Panas Tags: Bowl Shape Electroplated Diamond Grinding Wheel Kanggo Carbide, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China