Roda berlian ikatan perunggu kanggo mecah kaca
  • Air ProRoda berlian ikatan perunggu kanggo mecah kaca

Roda berlian ikatan perunggu kanggo mecah kaca

Sugeng Rawuh tuku rodha berlian obligasi Gangsa kanggo tlatah kaca saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda berlian ikatan perunggu kanggo mecah kaca


 


  1. Fitur

nyedhiyakake kinerja mecah sing tajem lan awet lan njaga bentuk alur rodha utuh kanggo wektu sing luwih suwe

Efisiensi tinggi mecahora rusak utawa kobong

Kemampuan tahan nyandhang banget

Adaptasi amba kanggo macem-macem jinis pinggiran kaca

 

 

3.aplikasi

cocog kanggo mesin pinggiran lurus lan mesin bilateral ing pasar

 

 

 

4.detail

 

 

 

5.penting

Abrasive: Intan

Agen obligasi:Resing / Gangsa

rodha tembaga

Dhiameter

Dhuwur

Jembar

Lubang (disesuaikan)

Grit (disesuaikan)

Jinis

 

100

8

5

22

240

t4

 

130

10

8

12

240

cangkir

 

150

10

8

12

240

t3

 

150

7

5

22

240

r3

 

175

7

5

22

240

t3

 

rodha resin

Dhiameter

Dhuwur

Jembar

Lubang (disesuaikan)

Grit (disesuaikan)

Jinis

 

130

12

15

12

240

cangkir

 

150

12

15

12

240

cangkir

 

 

 

 

mecah sirah

35 * 22 * ​​r5

 

50 * 22 * ​​t4

 

6. kaluwihan

resistensi nyandhang luwih apik,

umur panjang

bisa nggiling kaca kanthi macem-macem kekandelan

 

Panas Tags: Roda berlian obligasi perunggu kanggo grinding pinggiran kaca, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China