Wheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros
  • Air ProWheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros
  • Air ProWheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros
  • Air ProWheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros
  • Air ProWheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros

Wheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros

Model: Wheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Mbersihake Akhir Batang
Ukuran: 396mm * 13mm * 254mm * 3mm * 5mm 120/140
Aplikasi: digunakake kanggo ngresiki pungkasan batang ing Otomotif

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Mbersihake Pungkasan Poros digunakake kanggo ngresiki ujung poros ing Otomotif.

vitrified cbn grinding wheel vitrified cbn grinding wheel

Kauntungan saka Wheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros

* Desain bolongan bolt khusus.

* Ukuran sing sampurna lan katon apik.

* Kualitas dhuwur lan rega murah. Wektu pangiriman cepet

Parameter Wheel Grinding CBN sing vitrified Kanggo Mbersihake Akhir Batang

1A9 vitrified cbn grinding wheel

Model

1A9 396mm * 13mm * 254mm * 3mm * 5mm

Ngilangi Simpenan

maksimal 0.2mm

Lumahing Rampung

0,2 Ra.

Kekuwatan Lumahing Awak

700 nganti 800 Hv

Kacepetan Nglereni

55M / detik

Tarif Panganan

1mm / menit

Nglereni ambane

0,070mm

Perawatan panas yaiku carborising tekanan rendah lan bahane M12-022A

Panas Tags: Wheel Grinding CBN vitrified Kanggo Ngresiki Pungkasan Poros, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China