CBN Grinding Wheel Kanggo Crankshaft
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Crankshaft

CBN Grinding Wheel Kanggo Crankshaft

Rod grinding CBN Vitrified apik banget kanggo nyegah ngobong grinding ing pundhak Crankshaft. CBN Grinding Wheel Kanggo Crankshaft bisa nglengkapi macem-macem Mesin Grinding Crankshaft CNC presisi tinggi. Kecepatan roda umume 80m / s-120m / s.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CBN Grinding Wheel Kanggo Crankshaft bisa dilengkapi macem-macem Mesin Grinding Crankshaft CNC presisi tinggi, Cocog kanggo grinding pin Crankshaft pin efisien, Grinding jurnal. Kecepatan roda umume 80m / s-120m / s.

Spesifikasi roda grinding CBN untuk crankshaft:

Model D (mm) T (mm) H (mm) X (mm)
1A1 500 20 203 5 8 10
1A1 22 203 5 8 10
1A1 19.5 203 5 8 10
1A1 600
35 132 5 8 10
1A1 19.8 132 5 8 10
1A1 20.5 132 5 8 10
1A1 650
40.5 132 5 8 10
1A1 43.5 132 5 8 10
1A1 44.5 132 5 8 10
1A1 50.5 132 5 8 10
* ukuran liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan.



Panas Tags: CBN Grinding Wheel Kanggo Crankshaft, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Khusus, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Pabrik China