CBN Grinding Wheel Kanggo Grinding Internal
  • Air ProCBN Grinding Wheel Kanggo Grinding Internal

CBN Grinding Wheel Kanggo Grinding Internal

Model: 1A8, 1A1W, 1A1
Ikatan: Ikatan Vitrified (ikatan keramik)
Abrasive: CBN lan Intan
Wujude: silinder
Cocog: permukaan njero
Aplikasi: mecah internal tappet hidrolik, gabungan universal, stator lan rotor, lsp.
Minangka CBN Grinding Wheel profesional kanggo pabrik Grinding Internal, sampeyan bisa yakin bakal tuku Diamond Wheel For Flute Grinding saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pengiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur saka roda mecah CBN kanggo mecah internal

Presisi benda kerja sing dhuwur. Luwih keropos ana ing awak sing kasar, gampang disandangi lan apik ing grinding permukaan sing gedhe. Tingkat keropos sing dhuwur nuduhake kinerja chip sing apik, mula ora bisa digunakake kanggo ngobong bahan kerja. Konsistensi bahan kerja sing apik, umur dawa.

Aplikasi roda giling grinding CBN kanggo mecah internal

Mecah Con-rod rampung ing Industri Otomatis.

Mecah Silinder Hidrolik lan Pneumatik.internal grinding

Kandhang bola CVJ, balapan nduwur lan njaba.

Tapel hidrolik motor motor.

Mecah saka Cincin Batin.

Mecah Gir Gir, Nglumpukake.

Stator pompa mobil, Grinding of Gun Barrels.

Rol, silinder, tutup flange kompresor kahanan udara.

Mecah pasuryan Batin lan Banter ing njaba lan njaba.

Spesifikasi roda grinding CBN kanggo grinding internal

Model & Diagram Profil

Ukuran Ukuran                

1A8 cbn internal grinding

1A8 D * T * H (mm)

D

4mm - 45mm

H

1,5mm - 30mm

T

5mm - 50mm

DW cbn internal grinding wheel

1A1W D * T * H * L * M (mm)

D

7.5mm - 50mm

H

4mm - 45mm

T

15mm - 50mm

1A1 cbn internal grinding wheel

1A1 D * T * H * X (mm)

D

18mm - 50mm

H

10mm - 40mm

T

15mm - 50mm

Rong jinis waja vit CBN grinding kanggo grinding utama: Wheel ID karo Shank, Wheel ID tanpa Shank

Industri Hidrolik. 1A1W Vit CBN Internal Grinding Wheel

inner grinding wheel vitrified cbn grinding wheel for inner grinding

Grinding Lengan Silinder saka Vitrified CBN Inner Wheel

vitrified cbn internal grinding wheel vitrified cbn grinding wheel for inner grinding

CVJ Ball Cinding Grinding saka Vit CBN Grinding Wheel kanggo Inner Grinding

CVJ ball cage cbn internal grinding wheel cbn internal grinding wheel

Rotary Vane Compressor Stator Grinding of CBN Grinding Wheel kanggo Inner Grinding

vitrified cbn internal grinding wheel vitrified cbn internal grinding wheel

Kita uga bisa ngasilakeRod Inner Diamond Vitrified, Roda Internal Resin DiamondlanRoda Internal Intan Logam (1A1, 1A8, 1A1W, 1B1)

PCD Bearing Parts Grinding of Vitrified Diamond Internal Grinding Wheel

vitrified diamond grinding wheel vitrified diamond grinding wheel for inner grinding 


Panas Tags: CBN Grinding Wheel Kanggo Grinding Internal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China