CBN Grinding Wheel
  • Air ProCBN Grinding Wheel

CBN Grinding Wheel

Roda grinding CBN, rodha ngasah cbn digunakake kanggo grinding internal gabungan universal, camshaft & crankshaft grinding, HSS saw grinding lan bandaw blade sharpening, lsp

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

resin cbn grinding wheel

Resin obligasi CBN Grinding Wheel

* Roda Mecah CBN Flat. Roda grinding resin 1a1 digunakake kanggo muter baja kacepetan dhuwur (HSS), baja bantalan, baja tahan karat lan baja titanium, lsp

* CBN Grinding Wheel kanggo HSS Saw Blade. Roda grinding CBN digunakake kanggo mecah rai, ndhuwur mecah, grinding sisi, grinding waos kothong lan ngasah maneh kanggo gergaji HSS

* Roda Mecah CBN kanggo Ngasah Rantai. 1F1, 3F1 cbn grinding wheel kanggo ngasah rantai baja.


vitrified cbn grinding wheel

Ikatan Vitrified CBN Grinding Wheel

*CBN Wheel kanggo Mecah Internal. 1a8, 1a1w Vit CBN grinding wheel kanggo industri hidrolik grinding internal, sendi universal, gir bores lan roller, silinder, lsp

* CBN Wheel kanggo Mecah Camshaft & Crankshaft.Serikat gerinda CBN Grinding Wheel cocok kanggo mecah berat camshaft / crankshaft bagean mobil kanthi efisien

* Vit CBN Wheel kanggo Bagian Baja Mecah Waja. 6A2 Vitrified cbn wheel digunakake kanggo mecah waja (Ra 0,2 finish) bagean baja ing industri otomotif


electroplated bond cbn grinding wheel

Ikatan listrik CBN Grinding Wheel

* CBN Wheel kanggo Ngasah Alat Woodturning. 6 "8" Rod mecah CBN digunakake kanggo ngasah alat gulung kayu (baja kecepatan tinggi HSS). Rodha panggilingan cbn dipasang ing grinder bench

* CBN Wheel kanggo Ngasah Band Saw (WM). CBN borazon wheel kanggo profil grinding band saw. Kayata ngasah Kayu Mizer, Lenox, Simonds, lsp


Panas Tags: CBN Grinding Wheel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Buatan China