CBN Grinding Wheels Kanggo Band Saw Blades
  • Air ProCBN Grinding Wheels Kanggo Band Saw Blades

CBN Grinding Wheels Kanggo Band Saw Blades

CBN borazon band weruh grinding ngasah grinding duwe umur kerja sing dawa. Grindinggalvanicï¼ ‰ Rodha grinding profil CBN digunakake kanggo ngasah bandaw paduan dhuwur.
CBN Grinding Wheels Kanggo Band Saw Blades.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CBN Grinding Wheels For Band Saw Blades op¼ˆgalvanicï¼ wheels Rodha mecah profil CBN digunakake kanggo ngasah bandaw paduan dhuwur.

Roda mecah CBN umume digunakake kanggo ngolah merek gergaji band, kalebu

Wood-Mizer, Timberwolf, Simonds, Kasco, Morse, Lenox, Dakin Flathers / Ripper 37 lan liya-liyane

cbn wheel for bandsaw .jpg cbn wheels for bandsaw sharpening.jpg

Gambar roda gerinda CBN (roda galvanis) kanggo agul-agul gergaji band

cbn wheels for bandsaw sharpening_副本.jpg

Diameter njaba

Dhiameter bosok

inci

mm

inci

mm

5

127

1/2

12.7

6

150

25/32

20

8

203

1, 1 1/4

25.4, 32

Ukuran khusus bisa diprodhuksi miturut profil saw saw.


Profil wheel beda kanggo kabeh jinis kayu lan mangsa kasedhiya

* 10/30 - profil roda umum sing umum digunakake

* 9/29 - nyiapake gergaji band kanggo nglereni wektu mangsa, utawa nglereni Kayu sing kenceng

* 13/29 - profil rodha sing nyiapake gergaji band kanggo nglereni kayu alus

* 4/32 - profil rodha sing bisa nyiyapake gergaji band kanggo nglereni kayu sing beku lan hard banget

* 7/34 profil roda CBN dianjurake kanggo kayu atos

Panas Tags: CBN Grinding Wheels Kanggo Band Saw Blades, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China