CBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding
  • Air ProCBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding
  • Air ProCBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding
  • Air ProCBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding
  • Air ProCBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding

CBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding

CBN Wheel For Camshaft Grinding cocok kanggo mecah cup cam camshafts mobil. Kecepatan roda 80m / s-160m / s, Dirancang kanggo digunakake ing Chrome Cam Grinders kaya Toyoda, Schaudt, Landis, Junker lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bond Grinding CBN jaminan Vitrified cocok kanggo grinding camshaft bagean-bagean mobil sing efisien banget. Kecepatan roda 80m / s-160m / s, Dirancang kanggo digunakake ing Penggiling Cam Cam kaya Toyoda, Schaudt, Landis, Junker lsp.

Fitur roda gerinda CBN vitrified kanggo camshaft

Nglereni kanthi cetha, efisiensi dhuwur, umure dawa, kurang panas lan senggol sing digawe mecah, gampang kontrol presisi lan gampang ganti

Mesin sing bisa ditrapake vit CBN mecah roda kanggo mecah camshaft

LANDIS: LT1, LT2

SKAUDT: CF41, CF61, ZEUSMX, ZX

NAXOS: NAXOS-UNION, P310 * 1250, Gf70

JUNKER: JUCAM5002 / 10, JUCAM500, JUCRANK5000,6000

TOYODA: GCS63, GL5P-63, GL6P-100, GCH120B, GC32M-63, GCH63B, GL63M-T

Kasus roda penggilingan CBN vitrified kanggo camshaft

* Vit CBN Grinding Wheel kanggo Camshaft Grinding

vitrified cbn grinding wheel for camshaft vitrified cbn grinding wheel for camshaft

Model / Ukuran

D355xID152.4 * T15 Vit CBN Grinding Wheel kanggo Camshaft

Ukuran gandum

# 80/100

Mesin Mecah Camshaft

PAlAMRY

Mecah Kecepatan Mesin

2500 r.p.

Atose Workpiece

HRC 55-60

Kacepetan rodha (m / s)

50m / s

Kacepetan Camshaft

0 ~ 30 rp

Mecah sangu

0,5mm-1mm

Cairan Pendingin

Campuran banyu-minyak

* Ganda Endi Vit CBN Wheel kanggo Camshaft Grinding

Model / Ukuran

120 * 15 * 66 * ¼ˆ¼ˆ21 + 17) Rodha mecah ikatan vitrified CBN

Mesin Mecah

Mesin Mecah sing Ditrapake

Toyoda (JKTï¼ ‰

Workpiece

Workpiece

Lobak camshaft

Materi Workpiece

GCr15

Atose lapisan mecah

HRC58-62

Mecah sangu

Diameter: 1.2mm
Mecah kasar (Φ0.99mm, kacepetan 0,08mm / r)
Semi-pagawean pungkasan (Φ0.11mm, kacepetan 0,03mm / r)
Mecah nggoleki (Φ0.02mm, kacepetan 0,01mm / r)

Parameter Mecah

Kacepetan rodha (m / s)

72 m / s

Kasar sawise mecah

Raâ ‰ ¤0.64

Wektu mecah

66 "

Parameter Klamben

Alat Klamben

Roller mirah sinter

Cairan Pendingin

 

adhem minyak

Mecah Rodha Urip

 

tlatah udakara 8750 lembar


Panas Tags: CBN Wheel Kanggo Camshaft Grinding, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China