Wheel Grinding Diamond Tanpa Pusat
  • Air ProWheel Grinding Diamond Tanpa Pusat

Wheel Grinding Diamond Tanpa Pusat

Mecah tanpa pusat minangka proses mecah OD (diameter njaba). Roda grinding tanpa pusat digunakake kanggo mecah peripheral workpiece.
Spesialisasi ing Wheel Grinding Diamond Tanpa Pusat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Aplikasi rodha mecah intan tanpa pusat

Mecah, semi-finish lan ngrampungake mecah bar karbida semen, PDC Cutter (Polycrystalline Diamond Compact), karbida tungsten, keramik, bahan magnetik, bar stainless steel, komposit PCD lan PCBN.

Fitur rodha mecah intan tanpa pusat

Roundness dhuwur, finish permukaan sing apik, tumindak grinding sing unggul, ngilangi bahan akeh, rega kompetitif, umure dawa.

Spesifikasi roda panggilingan tanpa pusat

Model D (mm) H (mm) T (mm) X (mm)

1A1 diamond grinding wheels 1A1

6A1 centerless grinding wheel6A1

9A1 centerless diamond grinding wheels 9A1

200 75 50 5, 10
305 120 150 5, 10
350 127 125 5, 10
400 203 150 5, 10
455 228.6 205 5, 10
500 127 125, 150, 200 5, 10
600 305 200, 400, 600 10
Spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan

Rodha tanpa pusat kanggo mesin mecah tanpa pusat:

Mecah centreless (tanpa pusat) bisa muter ing bagean kerjane. Bahan gaweyan didhukung karo glathi ngaso lan dipasang ing antarane roda pengatur karet sing muter benda kerja lan rodha mecah. Mesin penggilingan sing biasane ora pusat: Koyo, Crystec, Dedtru, Landis, Okuma, Paragon, Royal Master, Unison, WMV lan liya-liyane.

centerless diamond grinding wheel





Panas Tags: Wheel Grinding Diamond Tanpa Pusat