Roda mecah tanpa pusat
  • Air ProRoda mecah tanpa pusat

Roda mecah tanpa pusat

Rod mecah tanpa pusat biasane digunakake kanggo mecah kasar, mecah semi-halus lan mecah karbida semen, bahan magnetik, keramik, batang stainless steel, PCD / PCBN lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda mecah tanpa pusat
Aplikasi:
Utamane digunakake kanggo grinding kasar, mecah semi-halus lan grinding halus karbida semen, bahan magnetik, keramik, batang stainless steel, PCD / PCBN lsp.

Fitur:
1. Grinding batch efisien.
2. Ketajaman sing apik, lan efisiensi mecah sing dhuwur;
3. Babak dhuwur lan silinder saka bahan kerja lan dimensi konsistensi sing apik;
4. Rampung permukaan sing apik sawise digiling kanthi apik.

Mesin grinding sing cocog:
Agathon, KOYO, Palmary, Alat Mesin Wuxi, Henfux, Houtman.


Katrangan:

Roda mecah tanpa pusat biasane digunakake kanggo mecah tungsten karbida, keramik, bahan magnetik, batang stainless steel, PCD lan PCBN.

Babagan cara mecah tanpa Pusat:

Mecah tanpa pusat minangka jinis cara mecah. Ana loro roda grinding, a rodha kontrol karet minangka roda pandhuan lan setir Grinding tanpa pusat utawa roda fungsi liyane sing padha. Roda pandhuan drivepiece silinder kanggo muter ing sungu, lan rodha mecah bisa nggulung kerjo. mecah tanpa pusat kalebu metode grinding Silinder.

Babagan mesin mecah tanpa pusat:

Mesin mecah tanpa pusat yaiku jinis mesin grinding sing ora prelu nggunakake posisi aksial saka benda kerja kanggo mecah. Umume kalebu telung mekanisme: roda mecah, nyetel rodha lan dhukungan workpiece. Roda grinding sejatine digunakake minangka mecah, nyetel rodha Ngontrol rotasi benda kerja lan ngontrol tingkat feed workpiece.

Spesifikasi:

Wangun grinding tanpa pusat Diameter (D) _ Kekandelan (T) Lubuk (H) X (Lebar Rim)
Centerless grinding wheel Shape 140 50 31.75 3
160 50.100 31.75 3.5
200 50 75 5,10
250 100 75
300 100 127
350 125 127
400 150 203
450 150 228.6
Panas Tags: Rod grinding tanpa pusat, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China