Pemotong Penggilingan Intan CNC
  • Air ProPemotong Penggilingan Intan CNC
  • Air ProPemotong Penggilingan Intan CNC
  • Air ProPemotong Penggilingan Intan CNC
  • Air ProPemotong Penggilingan Intan CNC
  • Air ProPemotong Penggilingan Intan CNC
  • Air ProPemotong Penggilingan Intan CNC

Pemotong Penggilingan Intan CNC

Pemotong panggilingan berlian CNC minangka alat panggilingan sing digawe saka bubuk tembaga lan biji-bijian berlian sintetis, sinter ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemotong panggilingan berlian CNC minangka alat panggilingan sing digawe saka bubuk tembaga lan biji-bijian berlian sintetis, sinter ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.
Sing nggawe berlian bisa dipasang kanthi mantep ing matriks, kanggo mesthekake status pendinginan sing apik, saben pemotong panggilingan berlian duwe bolongan banyu,
Pemotong panggilingan berlian CNC digunakake kanggo panggilingan, slotting, nglereni kaca. kayata kaca arsitektur, gelas perkakas omah, kaca kamar mandi, kaca pawon, kaca mebel, lsp.
Pemotong panggilingan berlian sing umum digunakake ing pasar duwe 3 untu, 4 untu, 5 untu lan antarmuka benang yaiku 1/2 ", 1/4" €. Ukuran lan ukuran interior bisa disesuaikan.


Fitur pemotong panggilingan berlian CNC

Kacepetan nglereni dhuwur, efisiensi dhuwur; umur layanan super dawa, lsp.


Spesifikasi pemotong penggilingan berlian CNC

Diameter (mm) Total dawa (mm) Waos (mm)
6 80 3
8 80 3
10 80 3
12 80 4
14 80 4
16 80 4
18 80 4
20 80 4
22 80 5
24 80 5
25 80 7
30 80 9
Spesifikasi liyane bisa disesuaikan.

APLIKASI

Pemotong panggilingan berlian CNC umume digunakake kanggo panggilingan, slotting, kaca tingal nglereni. kayata, kaca arsitektur, kaca peralatan omah, kaca kamar mandhi, kaca pawon, kaca mebel lan liya-liyane.

 

JENIS MESIN APLIKASI

Mesin pengeboran otomatis lan pusat pemrosesan CNC

Pemotong panggilingan berlian CNC umume digunakake ing pusat mesin CNC kanggo panggilingan, grooving, nglereni kaca, sing bisa diolah kanthi macem-macem bentuk kaca. Lan asring digunakake karo router arris CNC, rodha mecah berlian, roda chamfering intan lan roda poles, lsp.


Panas Tags: Pemotong Penggilingan Intan CNC, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.