Rodha Diamond Grinding Diamond Kasar
  • Air ProRodha Diamond Grinding Diamond Kasar
  • Air ProRodha Diamond Grinding Diamond Kasar
  • Air ProRodha Diamond Grinding Diamond Kasar
  • Air ProRodha Diamond Grinding Diamond Kasar
  • Air ProRodha Diamond Grinding Diamond Kasar
  • Air ProRodha Diamond Grinding Diamond Kasar

Rodha Diamond Grinding Diamond Kasar

Gandheng logam Roda dipasang intan grinding coarse kanthi ukuran butir kasar 40 #, 60 # lan 80 # grit sing cocog kanggo grinding kasar keramik, kaca lan watu, bisa dadi ikatan logam / tembaga lan ikatan listrik, bentuk lan ukuran bisa bisa disesuaikan miturut sarat klien.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Keterangan Produk:
Jinis roda sing dipasang intan grinding Coarse nggunakake gandum kasar kasar, yaiku 40 #, 60 # lan 80 # grit. Cocog kanggo grinding kasar keramik, kaca lan watu. Awak / matriks biasane nggunakake baja 45 #, kanggo mesthekake yen cocog karo mesin mecah. Roda sing dipasang logam utawa nelpon prunggu yaiku umur layanan sing paling dawa. Roda dipasang berlian ikatan listrik duwe bentuk sing beda-beda lan presisi tinggi. Amarga duweke abrasive super-hard, kacepetan puter ora perlu kuwatir. Sampeyan bisa bebas nginstal ing mesin lan nyetel kacepetan miturut kabutuhan pribadi. Minangka asil mecah, sampeyan kudu nyetel gaya grinding lan kacepetan kanggo ndeleng sing paling cocog kanggo sampeyan. Amarga pangguna sing beda duwe syarat lan peralatan sing beda uga ing kahanan sing beda.

Wara-wara: Gunakake banyu adhem sing cukup kanggo ngindhari generasi panas sing bakal ngobong bahan kerja.

Roda sing dipasang intan cocog kanggo mecah internal lan mecah eksternal. Miturut panggunaan pribadi klien, perlu dipikirake spesifik saben proyek kanthi kapisah. Supaya bisa entuk roda sing cocog banget kanggo proyek kasebut, pilih rodha sing bener kanggo proyek iku penting banget. Sayange, iki ora mesthi nggawe keputusan sing paling gampang. Akeh faktor sing milih pilihan kasebut. Apa bahan, ukuran area sing arep digiling, stok sing bakal dicopot, rampung dibutuhake, kapabilitas mesin lan sawetara faktor liyane.




Panas Tags: Wheel Grinding Diamond Grinding Coarse, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China