tuwung grinding
  • Air Protuwung grinding

tuwung grinding

Roda grinding cangkir umume digunakake kanggo bahan non-logam sing keras lan rapuh, kayata kaca optik, keramik, ferit, watu permata, lan liya-liyane kanggo pamrosesan lingkaran lan njaba, lan uga digunakake kanggo mecah elektrolit kanggo produk paduan keras. Gampang digunakake, welcome kanggo tuku!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod grinding
Ukuran: 100D * 10W * 5U * 20H * 35T
Granularitas: 150 # 200 # 300 # 400 #
Ukuran rinci: 100mm bolongan njero: 20mm jembaré cangkir mangkuk: 10mm mangkuk cangkir mangkuk: 5mm (ukuran pangiriman standar 150 #) cocog kanggo ngasah pisau universal
Panggunaan: Umume digunakake kanggo bahan non-logam sing keras lan rapuh, kayata kaca optik, keramik, ferit, watu permata, lsp. Kanggo pamrosesan lingkaran lan njaba, lan uga digunakake kanggo mecah elektrolit produk paduan sing atos. Gampang digunakake, welcome kanggo tuku!
Pangeling: luwih cilik jumlah ukuran partikel (#), alloy rodha luwih kenthel, luwih cepet ngasah piso, sing digunakake kanggo ngasah utawa ngasah piso, luwih gedhe nomer ukuran partikel (#), paduan roda sing luwih alus, luwih alon kanggo ngasah, lan luwih apik Kanggo ngasah piso. Nalika milih ukuran grinding rodha mecah, pilih ukuran grinding rodha mecah lan jinis alat / utawa bahan apa sing bakal dikiling

Panas Tags: roda grinding, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China