roda grinding jinis cangkir & cincin
  • Air Proroda grinding jinis cangkir & cincin

roda grinding jinis cangkir & cincin

roda grinding jinis cangkir & cincin digunakake ing suku cadang kompresor AC: blok silinder (besi cor abu-abu utawa besi ulet), lengan roller (besi cor paduan), baling-baling geser (baja kecepatan tinggi); bagean hidrolik; glathi pump vane (baja kacepetan dhuwur); alat karbida, Blade (karbida semen YG); bahan magnetik; bahan magnetik ferit alus, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

roda grinding jinis cangkir & cincin digunakake ing suku cadang kompresor AC: blok silinder (besi cor abu-abu utawa besi ulet), lengan roller (besi cor paduan), baling-baling geser (baja kecepatan tinggi); bagean hidrolik; glathi pump vane (baja kacepetan dhuwur); alat karbida, Blade (karbida semen YG); bahan magnetik; bahan magnetik ferit alus, lsp.

Mecah diameter diameter cakram ¿250mmâ ”€ ï¿ 1200mm, spesifikasi bisa disesuaikan | Paralel workpiece mesin, rata â ‰ ¤ 0,003mm, lan stabilitas apik | Kualitas permukaan workpiece mesin apik, | Mecah kasar lan setengah mecah proses mecah dobel utawa mburi siji | Kekiatan dhuwur lan umur kerja dawa.

Roda grinding end end keramik minangka alat grinding ing alat mesin pamroses pesawat, sing akeh digunakake ing bagean otomatis, bantalan, bahan magnetik, keramik lan industri liyane. Iki dilengkapi grinding dobel CNC kayata Peter Wolters, Korea Selatan AM lan Henan Xinji domestik.

Grinding end-face keramik bisa dipérang dadi grinding pungkasan-endhas lan grinding end-end Diamond miturut macem-macem jinis abrasive.

CBN end grinding cocok kanggo mecah pasuryan pompa kemudi mobil lan stator, lan mburi mecah rotor kompresor rotary vane lan stator. Iki uga cocog kanggo blok silinder, piring katup, baling-baling geser, batang penghubung, piring distribusi minyak, pisau, lan liya-liyane. Mecah loro ujung bahan kerja sing rata.

Grinding end Diamond cocog kanggo mecah dobel saka bahan kerja rata kayata keramik, silikon monokristalin, lan bahan magnetik.

Rod grinding berlian Vitrified (utawa CBN) duwe kaluwihan sing luwih jelas nalika mecah sawetara bahan khusus kayata keramik, lan duwe prospek sing apik kanggo pangembangan rodhane mecah berlian. Iki dianggep minangka roda grinding kanthi kinerja dhuwur kanthi kecepatan dhuwur, efisiensi dhuwur, presisi tinggi, biaya grinding murah lan polusi lingkungan sing kurang, lan uga akeh aplikasi sing luwih akeh.

Panas Tags: roda grinding jinis cangkir & cincin, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China