Nglereni Roda Carbide
  • Air ProNglereni Roda Carbide
  • Air ProNglereni Roda Carbide

Nglereni Roda Carbide

Ukuran: 1A1R 100D * 31.75H * 0.8T
Aplikasi: nglereni karbida
Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Carbide Cutting, 1A1R Wheel Cutting Diamond Resin. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

resin diamond cutting wheel 1a1r diamond wheel

Aplikasi Cutting Carbide, 1A1R Resin Diamond Wheel

Bahan Keras lan Brat. Kayata Keramik, Kaca Optik, Rod Tubing Quartz, Splitter, IR Filter, QFN, Carbide, Ultra Hard Steels and Metals. Bond Resin minangka bon paling lembut ing kabeh obligasi, digunakake ing aplikasi sing mbutuhake permukaan sing lancar.

Spesifikasi Cutting Carbide, 1A1R Resin Diamond Cutting Wheel

1A1R cutting wheels Roda nglereni berlian 1A1R lan CBN

OD (mm) 50 - 200 mm
Ukuran Grit 200 - 5000 #
Kandel (mm) 0,1 - 2,0 mm (adhedhasar ukuran grit berlian)
Ukuran liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan.

Kita uga bisa nyedhiyakake jinis-jinis ing ngisor iki: 1A1 1L1 14A1 1FF1 1F1 1EE1V 1V9 1A6Q 1A1R 1E6Q 14E6Q 14EE1 14E1 1DD1 4B1 1A8 lsp

Panas Tags: Motong Roda Karbida, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China