Roda Mecah Diamond Silinder
  • Air ProRoda Mecah Diamond Silinder

Roda Mecah Diamond Silinder

Roda Mecah Diamond Silinder digunakake kanggo mecah re PC. Nikmati tenaga grinding sing dhuwur, umur kerja sing dawa, kualitas permukaan sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wheel Grinding Diamond Silinder digunakake kanggo mecah alat PCD kanthi mesin mecah silinder sing gedhe. Piranti PCD ing industri otomotif kalebu pemotong profil PCD, reamers PCD lan pemotong penggilingan PCD.

Kaluwihan Roda Mecah Intan Silinder

Nikmati ketajaman sing kuat, ngasah permukaan sing apik sawise mecah.

Efisiensi tinggi, Wektu klambine Kurang, Umure layanan dawa lan kualitas stabil

Spesifikasi Roda Mecah Intan Silinder


Model D (mm) T (mm) H (mm) X (mm) U (mm)
14A1 diamond wheel 300 20 127 10 10
350 20 127 10 6
400 35 152.4 10 7
spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan



Panas Tags: Wheel Grinding Diamond Silinder, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China