Dental Diamond Burs
  • Air ProDental Diamond Burs
  • Air ProDental Diamond Burs
  • Air ProDental Diamond Burs
  • Air ProDental Diamond Burs

Dental Diamond Burs

Burs berlian gigi digunakake kanggo ngebur lan polesan bagian keramik sing kritis kanthi tangan sing kecepetan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Burs berlian dental SuperHard luwih akeh digunakake kanggo ngebur lan polesan komponen keramik sing kritis ing kerajinan tangan sing cepet. Dental berlian gigi digunakake ing operasi dental, kayata Preparasi rongga lan mahkota, jaringan untu sing atos, proses ngisi lan ngisi obat-obatan sing lawas, lan liya-liyane.

dental diamond burs dental diamond burr

Kaluwihan burs berlian gigi

* nyuda risiko retak lan chipping ing zona keramik kritis

* ambane becik kanggo potongan gingiva, bentuk sing sampurna kanggo wates gingival

* minimalake penyumbatan lan nyedhiyakake bahan sing adhem

* Efisiensi tinggi, Ora ana geter lan panas Panas sing kurang

* Penylametan berlian sing apik banget, umure dawa

* Potong burs luwih resik lan polesan sing luwih dhuwur tinimbang karbida.

* Kacepetan maksimum sing diidini nganti 400.000 / menit.

* Stalk sing nggunakake stainless steel kelas dhuwur, kekuatan dhuwur, ora teyeng.

* trep lan kesehatan sing digunakake, rasio kinerja.

Ukuran gandum saka burs berlian gigi

dental diamond burs

Super kasar 151 - 213μm pre-grinding kasar
Kasar 107 - 181m pra-mecah
Sedheng 64 - 126μm mecah universal
Apik wae 27 - 76μm nglancarake
Denda tambahan 10 - 36μm prefinishing saka gabungan
Panas Tags: Dental Diamond Burs, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China