Diamond Bruting Wheel
  • Air ProDiamond Bruting Wheel
  • Air ProDiamond Bruting Wheel
  • Air ProDiamond Bruting Wheel
  • Air ProDiamond Bruting Wheel

Diamond Bruting Wheel

Aplikasi saka roda bruting Diamond: polesan lan bruting intan alami.
Mesin Bruting CNC: Mesin EOS Bruting, Mesin Adri Lan Mesin Discron, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod bruting Diamond digunakake kanggo polesan lan bruting intan alami. Bisa ngganti PCD (berlian polycrystalline) lan nduweni performa pamrosesan inten sing apik banget. Roda bruting berlian wis kabukten keunggulan ing industri pamroses perhiasan, amarga wis misuwur ing Afrika Selatan, Hong Kong, India, Belgia, pasar Israel, lan liya-liyane.

Aplikasi saka roda bruting berlian

Roda bruting berlian wis dipasang ing mesin bruting CNC sing maju, digunakake kanggo polesan lan briting intan alami, permata, permata, akik.

diamond bruting wheel.jpg diamond bruting .jpg

Kauntungan saka roda brute berlian

* Yen dibandhingake karo roda ikatan resin lan roda ikatan logam, roda bruting berlian sing vitrifikasi bisa ngolah paling ora 2 nganti 3 kali produk sekaligus.

* Ora gampang macet lan ngobong bahan kerja, ngasah awake dhewe, klambine gampang lan umure dawa.

* Tahan abrasif dhuwur lan nyandhang abrasive iku cilik.

Spesifikasi roda bruting berlian

1A1 diamond wheel14a1 diamond wheel

Model D (mm) T (mm) H (mm) X (mm) U (mm)


1A1

80 10 32 8 10
150 10 32 10
155 10 32 10
160 10 32 10 12
170 10 32 10 12 14
175 10 32 10
220 10 32 20

14A1

170 10 32 10 12 14 5
175 10 32 10 15 5

Ukuran gandum: MD20, MD40, MD60, MD80

MD-20: polesan apik, kinerja mencorong sing sampurna lan umur dawa kanggo polesan berlian cilik (10 poin- 1 karat)

MD-40, MD-60: polesan kasar, polesan efisiensi tinggi lan nglereni tajam kanggo berlian gedhe. (1ct, 1.2ct lan 1.3 karat, lsp)

MD-80: polesan sing luwih kasar, efisiensi sing luwih dhuwur lan nglereni tajem kanggo watu sing luwih gedhe. (2 karat lan 3 karat, lsp)

Kasus aplikasi roda bruting berlian kanggo polesan intan alami

* Roda brang berlian 1A1 wis dikirim menyang klien Thailand lan Amerika

jeneng produk 1A1 170D * 32H * 14X * 10T, 1A1 175D * 32H * 10X * 10T
Workpiece bruting lan sabuk inten alami kanggo kabeh bentuk
mesin ditrapake
Mesin bros EOS

diamond bruting wheel for natural diamond polishing



Panas Tags: Diamond Bruting Wheel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China