Rodha Diamond & CBN kanggo grinding CNC
  • Air ProRodha Diamond & CBN kanggo grinding CNC

Rodha Diamond & CBN kanggo grinding CNC

Rodha Diamond & CBN kanggo grinding CNC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Siji: Jeneng produk: rodha berlian & cbn kanggo gilingan cnc
Loro: Spesifikasi produk: 11V9 70 derajat € ”D75 / D80 * T25 * H20 / 31.75 * X3 * U10
Telung: Model produk: 1V1 11V9 1A1 14A1
Papat: Ukuran produk: D64, D46, D76, D54, lsp. Bisa diproduksi miturut sarat pelanggan


Roda Diamond & CBN kanggo fitur penggilingan CNC: njaga akurasi profil sing apik, kualitas pamrosesan sing sampurna; cocok kanggo proses mecah efisiensi tinggi kanthi pakan cepet, efisiensi ngilangi bahan dhuwur; resistensi nyandhang lan retensi bentuk sing apik, siklus ganti klambi dawa, kualitas potongan sing apik kanggo bahan proses sing diproses.

Lima: cocok kanggo grinder:
Walter saka Jerman, ANCA saka Australia, Saacke saka Jerman, DOCKEL saka Jerman, ROLLOMATIC saka Swiss, STAR saka Amerika Serikat, Dingwei TOP saka Taiwan, Schlieberg saka Swiss, SCHNEEBERGE, Strausak saka Swiss lan alat limang sumbu impor lan domestik liyane pengeboran penggilingan penggilingan karbida karet dipasang alur lan sisih mburi ditopang.
Nem: bahan sing cocog:
Bahan pangolahan sing ditrapake: khusus kanggo PCD, pisau PCBN, pisau karbida; karbida padat, baja kecepatan tinggi, latihan stainless steel, pisau cermet, pemotong panggilingan, reamers lan alat-alat CNC liyane kanggo mecah presisi tinggi.
Pitu: Kauntungan produk:
1. Stabilitas dhuwur. Perusahaan iki wis suwe nggawe pamrih roda mecah berlian, lan prosese stabil lan andal
2. pasukan nglereni apik. Ikatan resin sing dirumus khusus njamin kekuatan nglereni sing apik lan efisiensi dhuwur. Beban spindle kurang.
3. Penylametan bentuk sing apik. Formula khusus njamin supaya sudhut sing landhep ora gampang dipakai.
4. Apik ngasah awake dhewe. Ing kahanan supaya pasukan nglereni, ngasah awake apik lan pasukan pemotong tetep stabil.
5. Formula sugih. Gilingan listrik sing beda-beda duwe formula sing pas kanggo njamin efek panggunaan sing paling apik,

Panas Tags: Rod Diamond & CBN kanggo grinding, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Pabrik China