Diamond Centerless Grinding Wheel
  • Air ProDiamond Centerless Grinding Wheel
  • Air ProDiamond Centerless Grinding Wheel
  • Air ProDiamond Centerless Grinding Wheel
  • Air ProDiamond Centerless Grinding Wheel
  • Air ProDiamond Centerless Grinding Wheel

Diamond Centerless Grinding Wheel

Roda mecah tanpa pusat biasane digunakake kanggo mecah tungsten karbida, keramik, bahan magnetik, batang stainless steel, PCD lan PCBN.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan:

Roda mecah tanpa pusat biasane digunakake kanggo mecah tungsten karbida, keramik, bahan magnetik, batang stainless steel, PCD lan PCBN.

Fitur:

1, Ngasah awake dhewe sing apik
2, nglereni tajem
3, Efisiensi tinggi,
4, Kasar atos
5, Generasi panas sing kurang
6, Umure layanan dawa

Babagan cara mecah tanpa Pusat:

Mecah tanpa pusat minangka jinis cara mecah. Ana rong roda grinding, roda kontrol karet minangka rodha pandhuan lan rodha Grinding tanpa pusat Diamond utawa rodha fungsi liyane sing padha. Roda pandhuan drivepiece silinder kanggo muter ing sungu, lan rodha mecah bisa nggulung kerjo. mecah tanpa pusat kalebu metode grinding Silinder.

Babagan mesin mecah tanpa pusat:

Mesin mecah tanpa pusat yaiku jinis mesin grinding sing ora prelu nggunakake posisi aksial saka benda kerja kanggo mecah. Umume kalebu telung mekanisme: roda mecah, nyetel rodha lan dhukungan workpiece. Roda grinding sejatine digunakake minangka mecah, nyetel rodha Ngontrol rotasi benda kerja lan ngontrol tingkat feed workpiece.

Spesifikasi:

Wangun grinding tanpa pusat Diameter (D) _ Kekandelan (T) Lubuk (H) X (Lebar Rim)

140 50 31.75 3
160 50.100 31.75 3.5
200 50 75 5,10
250 100 75
300 100 127
350 125 127
400 150 203
450 150 228.6




Panas Tags: Diamond Centerless Grinding Wheel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China