Disk pemotong berlian
  • Air ProDisk pemotong berlian

Disk pemotong berlian

Sampeyan bisa yakin bisa tuku disc nglereni Diamond saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual sing paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disk pemotong berlian

jeneng produk:
Pisau pemotong resin khusus kanggo karbida semen, pisau pemotong khusus batang rod tungsten, pisau pemotong khusus karbida semen

Detail Produk:

Pisau pemotong berlian khusus kanggo nglereni karbida semen (baja tungsten) yaiku pisau pemotong inten matriks, uga diarani pisau pemotong cincin njaba, yaiku bunder njaba pisau pemotong yaiku lapisan kerja intan, lan bagean tengah nggunakake landasan kanthi kekuatan lan kaku banget. Umume rada kenthel (0.4~3.0mm), amarga nggunakake bahan logam kaku kanggo nggabungake inti baja lan ikatan logam saka dering njaba, kaku kaku, kaku sing apik, ora gampang deformasi, lan akeh beban lan nglereni jero bisa ditindakake. Kanthi milih macem-macem jinis agen ikatan, bisa cocog kanggo nglereni lan nyukur macem-macem bahan.

Kisaran aplikasi: bahan batang paduan keras (YG8), batang putaran baja tungsten, (bahan kosong kosong bar), bor, papan bor PCB, cetakan, pusat cetakan, tiang motor, piso gong, pesawat ulang-alik ing industri tekstil, alat Mesin diameter poros, poros alat mesin, alat pertukangan kayu, cetakan presisi tinggi lan tahan aus tinggi, cetakan progresif, anti-pembajakan, panel perlindungan radiasi sinar-X, alat, bagean heteroseksual, lsp.
Baja tungsten dhewe bubuk tipis, lan pisau gergaji dhewe luwih kasar. Miturut persyaratan karakteristik karbida semen, perusahaan nyusun formula pemotong baja tungsten khusus, sing bisa nambah umur layanan. Luwih cocog kanggo nglereni bar lan blok.

Karakteristik kinerja pemotongan khusus paduan keras:
1. Presisi tinggi, bisa digunakake kanggo slotting lan pemotongan presisi, sing bisa nyuda proses pamroses proses tindak lanjut
2. Irisan sempit, sing bisa nambah tarif pemanfaatan bahan baku sing larang
3. Efisiensi tinggi, nglereni tajem, ora perlu ganti alat sing asring
4. Kekakuan sing dhuwur, kekuatan dhuwur, umur kerja sing dawa

Kanggo
Nalika ngewangi sampeyan milih roda pemotong sing cocog, wenehi parameter ing ngisor iki nalika sampeyan dhisik ndhaptar:
Ukuran kisi: abrasif, ukuran partikel, agen ikatan, diameter njaba, kekandelan, diameter njero, jembaré lapisan kerja kasar, kekandelan landasan, lsp.
Tujuan: Jeneng benda kerja, ukuran nglereni, bahan nglereni;
Gunakake kahanan kanggo grooving lan cutting: alat mesin, kacepetan rodha, kacepetan feed, ambane nglereni; nglereni garing lan teles lsp.
Syarat nglereni: nglereni akurasi, syarat chipping, ngolah integritas permukaan, lsp.
Syarat khusus: arep nggunakake set pisau, apa roda pemotong resin kudu konduktif, apa bunder njaba roda pemotong dilengkapi tangki banyu, ukuran tangki banyu, apa ana alur chip ing lumahing njaba rodha nglereni, lsp.

Panas Tags: Disk pemotong berlian, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.