Dresser berlian kanggo planarizasi mekanik kimia
  • Air ProDresser berlian kanggo planarizasi mekanik kimia
  • Air ProDresser berlian kanggo planarizasi mekanik kimia

Dresser berlian kanggo planarizasi mekanik kimia

Ing ngisor iki babagan dresser Diamond kanggo planarizasi mekanik kimia sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Diamond dresser kanggo planarizasi mekanik kimia. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dresser berlian kanggo planarizasi mekanik kimia

Aplikasi:

Kanggo kanthi ganti klambi pad planarization mekanik kimia semi-konduktor.

 

Fitur:

1steknologi electroplating khusus kanggo njamin ikatan berlian sing bisa dipercaya.

2steknologi electroplating khusus kanggo njamin dhuwur protrusi pari-parian intine.

3srumus electroplated khusus nyumbang kekiatan banget kanggo asam lan alkalin.

 

Spesifikasi

seri

Barang Ora #

Diameter njaba / kekandelan (mm)

Ukuran Grit

Tingkat ngilangi

Pangandikan

BARU2

BARU-100

BARU-200

BARU-300

107.95 / 6.35

# 80 - # 325

Dhuwur

Tengah

kurang

 

BARU

BARU-100

BARU-200

BARU-300

107.5 / 8.3

# 80 - # 325

Dhuwur

Tengah

Kurang

 

GSMC

GSMC-100

GSMC-200

GSMC-300

107.95 / 6.35

# 80 - # 325

Dhuwur

Tengah

kurang

 

HHNEC

HHNEC-100

HHNEC-200

HHNEC-300

102/3

# 80 - # 325

Dhuwur

Tengah

Kurang

 

UMC

UMC-100

UMC-200

UMC-300

100 / 5.5

# 80 - # 325

Dhuwur

Tengah

kurang

 

 

Piranti aplikasi:

Mesin sing bisa ditrapake: Aplikasi Mirra, Aplikasi LK, Ebara

Uga bisa disesuaikan, lan ditrapake ing kabeh jinis mesin

Panas Tags: Dresser berlian kanggo planarization mekanik kimia, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China