Piranti Klamben Intan
  • Air ProPiranti Klamben Intan

Piranti Klamben Intan

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Alat Klamben Intan. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Diamond Dresser digawe nganggo berlian alami lan bahan sintetis. Kanggo truing lan klamben roda mecah abrasif konvensional.

Utamane patang jinis alat ganti inten

Dresser berlian titik siji; Dresser berlian multi titik; Nggawe klambi berlian; Lemari berlian sing ora diresapi.

Dresser berlian titik siji

single point diamond dresser

diamond dresser

Aplikasi: klamben jinis roda abrasif konvensional. Ganti roda grinding abrasif keramik SG, profil sederhana, grinding utas lan gir

Klambi berlian multi titik

muiti point diamond dresser

Klambi berlian multi titik Klambi berlian multi titik

Dresser berlian 3 titik

Aplikasi: rodha OD gedhe, roda grinding permukaan lan tanpa pusat. Iki digunakake kanggo bagean otomatis, cetakan

industri, lan industri bagean mesin presisi liyane

Mbentuk lemari berlian

forming diamond dresser

forming diamond dresser

Aplikasi: klamben bentuk tartamtu dadi roda abrasif konvensional (formarc, sudut, radius alur lan profil kompleks liyane).

Rong jinis pembentuk inten: jinis pahat lan jinis kerucut.

Lemari berlian sing ora diresapi

impregnated diamond dresser

impregnated diamond dresser

Aplikasi: mecah permukaan tanpa bentuke silinder. Piranti sing diresiki intan kalebu bubuk waja sing kaiket ing logam sinter.

Alat ganti klambi berlian spesifikasi liyane bisa diproduksi miturut kebutuhan pelanggan



Panas Tags: Piranti Klamben Diamond, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China