Diamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Lancip Lapping
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Lancip Lapping
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Lancip Lapping
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Lancip Lapping
  • Air ProDiamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Lancip Lapping

Diamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Lancip Lapping

Roda Grinding Diamond bond logam digunakake kanggo ngencerake wafer epitaxial safir, wafer silikon, galen arsenida, lan grinding GaN wafer kasar. Sugeng rawuh kanggo tuku rodha mecah berlian kanggo wafer lancip lancip saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding berlian kanggo lapis tipis wafer wafer
Wangun: 6A2T
Awak: Aluminium
Ikatan: Logam
Abrasive: Intan
Panggunaan: Kanggo penipisan wafer epitaxial safir, wafer silikon, galen arsenida lan wajan GaN wafer kasar.

Roda grinding berlian kanggo wafer tipis waja tipis iku angel banget, ora mung nduweni kinerja optik lan mekanik sing apik lan konduktivitas termal sing apik, nanging uga tahan tahan nyandhang lan tahan erosi angin sing apik. Iki minangka bahan substrat LED sing ideal. Biasane, setir berlian utawa bubuk intra ultrafine digunakake kanggo proses substrat safir.

Ing proses penipisan substrat LED, rodha berlian ikatan logam sing dikembangake dening forturetools minangka pilihan paling apik kanggo nggiling materi keras iki, umure dawa kanthi asil lumahan sing luwih apik. Yen sampeyan duwe syarat rampung luwih lanjut, kudu uga milih roda grinding berlian resin berkualitas tinggi ing penipisan wafer safir kanggo mesthekake ngrampungake kanthi apik lan kerusakan permukaan sing kurang nalika proses mecah. Iki minangka landasan sing apik kanggo lappet lan polesan, sing bisa ningkatake efisiensi produksi lan nyuda biaya.





Panas Tags: Diamond Grinding Wheel Kanggo Safir Wafer Thinning Lapping, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China