Watu Ngasah Intan
  • Air ProWatu Ngasah Intan

Watu Ngasah Intan

Perusahaan Superhard liyane sing spesialisasine produksi kabeh jinis roda keramik sing dipasang nganggo keramik lan roda baja CBN / berlian, intine watu lan produk kasar liyane. Sampeyan bisa yakin bisa tuku Diamond Honing Stone, Honing Stick saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pengiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

diamond honing stone for cylinder bore Kita nyedhiyakake intan superabrasif lan watu pengasah CBN kanggo mesin mengasah meh kabeh merek honing terkenal (Sunnen, Nagel, Belden, AccuCut, Engis, lan jinis peralatan ngasah produksi tinggi). Watu pengasah berlian lan CBN kasedhiya kanggo ngrampungake proses precisiom.

Aplikasi watu pengasah intan lan CBN:

Bahan bahan kerja: karbida, kaca lan keramik, besi cor, baja paduan, baja alat, baja mati, tembaga baja pengeras, paduan aluminium lan bahan tahan abrasif liyane

Area sing ditrapake: awak pompa mesin grinding sing apik, bolongan silinder hidrolik, bolongan utama pompa hidrolik, blok silinder, katup, nozel silinder minyak, permukaan njero bolongan spline lan bolongan silinder lan bolongan buta saka seri liyane.

Mesin pengasah sing ditrapake: Sunnen, Nagel, Belden, AccuCut, Engis, lan jinis peralatan anyaman produksi tinggi

Spesifikasi Watu Ngasah Intan, Tongkat Ngasah

Model Ukurane Grit
intan lan CBN ngasah watu L (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm)

120 # ½½150 #

150 # ½ž240 #

240 # ~ W40

W40 ~ W20

<W20

16-35 2, 3, 4, 6 2, 3, 4
40, 50 2, 3, 3.5, 4 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4
60, 70 1,5, 2, 3, 3.5, 6, 8 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 6.5, 7, 8
80, 90 3, 4, 5, 6, 8, 9, 9.5 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10
100, 120 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 15 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 15
140, 150 3, 5, 6, 8, 9, 12 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12
200 8, 10, 15, 20, 40 8, 10, 15, 20
Spesifikasi mengasah watu bisa digawe sesuai karo kebutuhan pelanggan. Email: [email protected]

Piranti intan lan CBN sing kajen kalebu

Horizontal honing stone, honing stickhorizontal honing headVertical honing stone

Kasus Aplikasi Of Diamonding Stone, Honing Stick

CBN watu pengasah (90 * 8 * 8) wis dikirim menyang klien Latvia lan entuk umpan balik sing apik

CBN honing stone CBN ukuran watu 90 * 8 * 8
bahan gawean silinder wesi cor honing
mesin honing ditrapake Mesin pengasah Rottler H85ax
Panas Tags: Diamond Honing Stone, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China