Roda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging
  • Air ProRoda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging

Roda Mecah Pensil Berlian Kanggo Kaca Edging

Rod penggilingan pensil berlian ikatan logam nganggo ujung bunder, khusus kanggo grinding ngolah pinggiran kaca, bisa digunakake ing mesin edging bentuk, mesin CNC. Jinis roda grinding potlot berlian kanggo edging kaca iki bisa disesuaikan miturut kabutuhane klien .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi roda mecah pensil berlian kanggo kaca ing kaca:

Roda mecah pensil berlian yaiku roda mecah berlian ikatan logam kanthi ujung cekung bunder utawa lurus kanggo mecah pinggiran kaca. Cocog kanggo mesin edging bentuk.


Spesifikasi roda grinding pensil berlian kanggo kaca ing kaca:

Jeneng Barang Ukurane Grit
Roda Mecah Diamond Pensil 150 × 22/25 3-4mm 120 # 150 # 180 #
150 × 22/25 5-6mm 120 # 150 # 180 #
150 × 22/25 8mm 120 # 150 # 180 #
150 × 22/25 10mm 120 # 150 # 180 #
150 × 22/25 12mm 120 # 150 # 180 #
150 × 22/25 15mm 120 # 150 # 180 #
175 × 22/25 3-4mm 120 # 150 # 180 #
175 × 22/25 5-6mm 120 # 150 # 180 #
200 × 22/25 3-4mm 120 # 150 # 180 #


Teknologi:

Njupuk baja berkualitas tinggi minangka matriks, dibentuk liwat sinterering panas sing panas banget.


Fitur rodha mecah pensil berlian kanggo kaca ing kaca:

Nggarap banyu adhem, presisi tinggi, grinding sing tajem, swara sithik, ora ana tremor, ora ana ujung sing rusak, resistensi nyandhang dhuwur, efisiensi dhuwur, umur panjang.




Panas Tags: Roda Mecah Pensil Berlian Kanggo Edging Kaca, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China