Rodha polesan intan
  • Air ProRodha polesan intan

Rodha polesan intan

Minangka roda profesional polishing Diamond, Sampeyan bisa yakin bakal tuku rodha polishing Diamond saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Ciri-ciri rodha polesan Diamond:


Roda polesan berlian duwe kekuwatan lan tahan panas nalika nggawe sawetara bahan khusus kayata intan, keramik industri, komposit berlian, polycrystalline berlian, alat berlian, nitride boron kubik, karbida semen lan bahan keras lan rapuh liyane. Motong sing apik, landhep, efisiensi mecah dhuwur, ora gampang ngasilake panas lan penyumbatan sajrone mecah, ekspansi termal cilik, gampang dikontrol akurasi mesin. Yen dibandhingake karo roda panggilingan berlian obligasi resin, solves rodha permen resin kurang, efisiensi mecah kurang, presisi dhuwur benda kerja lemah, kualitas permukaan sing apik, lan retensi bentuk benda kerja sing apik. Nduwe prospek sing Apik. Iki dianggep minangka alat abrasif kinerja tinggi kanthi kecepatan dhuwur, efisiensi tinggi, presisi tinggi, biaya grinding sing murah lan polusi lingkungan sing kurang. Nduweni aplikasi sing luwih akeh lan dadi titik penting ing riset lan pangembangan alat mecah ing negara-negara pungkasan.

2. Kaluwihan roda mecah keramik:
1. Efisiensi mecah dhuwur;
2. tahan tahan nyandhang dhuwur (resistensi nyandhang rodha mecah, konsumsi abrasif kurang, luwih-luwih nalika mecah kerjo sing keras lan rapuh);
3. Gaya mecah cilik lan suhu mecah sithik;
4. Workpiece lemah duwe presisi tinggi, kualitas permukaan sing apik lan retensi bentuk sing apik.

Panas Tags: Roda polesan berlian, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Pabrik China

Tag Produk