Disc Rotary Rotary Cut
  • Air ProDisc Rotary Rotary Cut

Disc Rotary Rotary Cut

Roda nglereni berlian & agul-agul kanggo alat Rotary Dremel
Aplikasi: nglereni & ngukir logam, kayu, watu, genteng marmer, lan paduan keras
Shpe: disk bunder
Ukuran: 16mm - 60mm
Ing ngisor iki babagan Diamond Rotary Cutting Disc sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerti babagan Diamond Rotary Cutting Disc. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cakram mini rotary Diamond sing nganggo elektroplated nganggo mandrel listrik ing loro-lorone kanthi jangkoan Intan sing digunakake kanggo mecah, ngrampungake lan ngalusake kaca, giok, porselen, keramik, genteng, batu tulis, logam, lsp.

diamond cutting disc for rotary tool

Spesifikasi disk pemotong berlian kanggo alat rotary

Diameter (mm) Wheel Arbor (mm) Kekandelan Kosong (mm) Total Length (mm) Ukuran Grit RPM Maksimum
16 3 0.3 38 200 20000
19 3 0.3 38 200 20000
20 3 0.3 38 200 20000
22 1.8 3 0.3 38 200 20000
25 2 3 0.3 38 200 20000
30 3 0.3 38 200 20000
38 3 0.3 38 200 20000
40 3 0.5 38 150 20000
45 3 0.3 38 150 20000
50 3 0.5 38 150 20000
60 3 0.6 38 200 20000

diamond rotary cutting disc, diamond saw blade


Panas Tags: Disc Rotary Rotary Cutting, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China