Diamond Rotary Dresser Kanggo Gir
  • Air ProDiamond Rotary Dresser Kanggo Gir

Diamond Rotary Dresser Kanggo Gir

Lemari rotary Diamond kanggo mesin mecah gir.
Rol jinis berlian digunakake ing mesin mecah gir.
Klamben kanggo roda mecah keramik biasa utawa rodha mecah CBN.
Sawise rodha mecah wis digawe, banjur tliti kerjane. Gawe kontur, akurasi lan ukuran sing bakal disalin menyang permukaan bagean mesin.
Dibandhingake karo pemangkasan dressing berlian tunggal tradisional,
Efisiensi produksi wis apik banget.
Kualitas permukaan lan akurasi bagean sing diproses luwih dhuwur.
Iki cocog banget kanggo produksi presisi lan massa sing akeh.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jinis lemari rotary berlian kanggo setelan gir kanggo mesin grinding roda gigi. Klamben kanggo roda mecah keramik konvensional utawa rodha mecah CBN. Sawise rodha mecah digawe, banjur tliti barang kerjane. Gawe kontur, akurasi lan ukuran ing permukaan bagean mesin. Dibandhingake karo trimdress dresser berlian tunggal, Efisiensi produksi wis apik banget. Kualitas lan akurasi permukaan sing diproses luwih dhuwur . Lemari rotary kanggo gir utamane cocog kanggo produksi presisi tinggi lan massa.



Panas Tags: Diamond Rotary Dresser Kanggo Gear, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China