{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen roda berlian China profesional lan pemasok roda berlian China, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake roda lan layanan berlian sing stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, rodha berlian, cakram pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku roda berlian saka kita.


View as  
 
  • Perusahaan Superhard liyane sing spesialisasine produksi kabeh jinis roda keramik sing dipasang nganggo keramik lan roda baja CBN / berlian, intine watu lan produk kasar liyane. Sampeyan bisa yakin bisa tuku Diamond Honing Stone, Honing Stick saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pengiriman tepat waktu.

  • Blade dicing hub eelectroformed digunakake kanggo nglereni Wafer Silicon, wafer tembaga, Paket IC / LED, Wafer Semikonduktor senyawa (GaAs, Gap), Wafer Oksida (LiTaO3), Kaca Optik

  • Roda Grinding Diamond sing vitrified duwe kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur, presisi tinggi, kinerja biaya grinding murah. Roda Berlian Vitrified Kanggo Piranti Grooving PCD Digunakake Kanggo Mecah, ngasah lan nyusun ulang Alat PCD Lan PCBN.

  • CBN Grinding Disc For Spring Grinding digunakake kanggo grinding permukaan spring kompresi ing penggiling spring disc dobel. Cakram CBN sing digunakake Superhard luwih akeh bisa diudani lan dipasang nganggo listrik anyar, yen awak baja ora rusak.

  • Minangka pabrik Vacuum Brazed Diamond Grinding Wheel profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Wheel Grinding Diamond Vacuum Brazed saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pengiriman tepat waktu.

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Vacuum Brazed Diamond Grinding Disc sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Vacuum Brazed Diamond Grinding Disc. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.