Roda berlian kanggo mecah sisih mburi wafer sapphire silikon
  • Air ProRoda berlian kanggo mecah sisih mburi wafer sapphire silikon

Roda berlian kanggo mecah sisih mburi wafer sapphire silikon

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi roda Diamond kanggo mecah sisih mburi wafer sapphire silikon. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda berlian kanggo mecah sisih mburi wafer sapphire silikon

Aplikasi:
Digunakake kanggo penipisan sisih mburi lan grinding presisi sisih ngarep wafer silikon silikon.

Fitur:
1ã € macem-macem pituduh ngasilake bahan kimia utawa produk metalurgi. Nyedhiyakake efisiensi tinggi mecah lan awet.
2.teknik gaweyan tenan. Nyedhiyakake kasar ing permukaan wafer.

Spesifikasi:
Ikatan: resin, logam, vitrifikasi.
Dhiameter eksternal: Φ 250 Φ 255 Φ 300 Φ 380, lsp.
Ukuran grit: 180 # ½½ž400 #

Peralatan sing ditrapake:
Digunakake ing mesin sing diprodhuksi dening NTC, SPEEDFAM, GALAXY, lsp.

Panas Tags: Roda berlian kanggo mecah sisih mburi wafer sapphire silikon, Pabrikan, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China