Roda berlian kanggo mecah pinggiran
  • Air ProRoda berlian kanggo mecah pinggiran

Roda berlian kanggo mecah pinggiran

Roda berlian kanggo mecah pinggiran cocok kanggo pompa kemudi mobil, stator kompresor vane rotary grinding internal, bolongan silinder kompresor pendingin piston lan bolongan internal poros, lan prewangan cincin internal internal. Ndhukung tlutan internal CNC internal sing diimpor lan presisi tinggi. Struktur kasebut disebar kanthi seragam, lan bahan kerja ora gampang dibakar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda berlian kanggo mecah pinggiran

Aplikasi:
Digunakake kanggo pinggiran mbentuk lan mecah wafer, ingot safir
Kaca FDP,PDP lan TFT-LED
Fitur:
1ã € Terus Tajam kanthi nglereni. Efisiensi tinggi mecah. Ora ana ujung lan ora kobong.

2. Kemampuan tahan nyandhang banget. Awet njaga bentuk alur rodha

3. Adaptasi kanthi wiyar. Bisa mecah macem-macem bahan

Rodha kanggo prewangan

Aplikasi:
Cocog kanggo pompa setir mobil, stator kompresor vane rotary mecah internal, bolongan silinder kompresor pendingin piston lan bolongan poros grinding internal, lan prewangan ring internal. Ndhukung tlutan internal CNC internal sing diimpor lan presisi tinggi. Struktur kasebut disebar kanthi seragam, lan bahan kerja ora gampang dibakar.

Fitur:
1. Efisiensi mecah dhuwur
2. workpiece mesin presisi dhuwur
3. Konsistensi ukuran benda kerja sing apik
4. suwene umur.

Panas Tags: Roda berlian kanggo mecah pinggiran, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China