Roda Diamond Kanggo Mecah Seruling
  • Air ProRoda Diamond Kanggo Mecah Seruling
  • Air ProRoda Diamond Kanggo Mecah Seruling
  • Air ProRoda Diamond Kanggo Mecah Seruling
  • Air ProRoda Diamond Kanggo Mecah Seruling

Roda Diamond Kanggo Mecah Seruling

Minangka Diamond Wheel profesional kanggo pabrik Flute Grinding, sampeyan bisa yakin bakal tuku Diamond Wheel Kanggo Flute Grinding saka pabrik lan bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Liyane Superhard nawakake solusi produk sing optimal kanggo saben kombinasi mesin lan bahan uga kanggo saben kebutuhan mecah. Roda grinding suling Diamond digunakake kanggo pemotong panggilingan flute, bor.

flute grinding wheel

Spesifikasi Roda Intan Kanggo Gilingan Seruling

Model

D (inci / mm)

T (inci / mm)

X (inci / mm)

H (inci / mm)

1A1

4 "

100

1/4 "

6

1/4 "

6

1-1 / 4 "

31.75

1A1

4 "

100

3/8 "

10

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

4 "

100

1/2 "

12

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

4 "

100

5/8 "

15

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

5 "

125

1/4 "

6

1/4 "

6

1-1 / 4 "

31.75

1A1

5 "

125

3/8 "

10

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

5 "

125

1/2 "

12

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

5 "

125

5/8 "

15

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

6 "

150

1/4 "

6

1/4 "

6

1-1 / 4 "

31.75

1A1

6 "

150

3/8 "

10

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

6 "

150

1/2 "

12

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

1A1

6 "

150

5/8 "

15

3/8 "

10

1-1 / 4 "

31.75

Kasus aplikasi Diamond Wheel Kanggo Flinding Grinding


fluting grinding wheel

 

Model

1A1 Diamond grinding wheel

Materi Workpiece

Kepiting, keramik

Workpiece

Pemotong panggilingan suling, bor

RPM (m / s)

16 - 18 m / s

SFM

3150 - 3540

Mesin Mecah CNC

Anca & reg;

Coolant

Minyak utawa banyu larut


Panas Tags: Roda Berlian Kanggo Mecah Seruling, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China