Rod Disc Grinding Ganda
  • Air ProRod Disc Grinding Ganda

Rod Disc Grinding Ganda

Miturut bahan kerja sing beda-beda, ana ikatan resin lan ikatan vitrified. Aplikasi: Roda Disc Grinding Double utamane digunakake kanggo karbida, cermet, keramik, PCD, PCBN lan sapanunggalane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disc Grinding Ganda

Amiturut bahan kerja sing beda-beda, ana ikatan resin lan ikatan vitrifikasi.

Application of Disc Grinding Ganda wheel:

Mdigunakake kanggo karbida semen, cermet, keramik, PCD, PCBN lan liya-liyane.

 

Feature of Disc Grinding Ganda wheel:

Dhuwurpresisi, Rampung permukaan sing apik, Frekuensi klamben sing kurang

 

Mesin grinding sing cocog:

Stahli, AM, Peter Wolters, XinXiang Sunrise lsp.


Panas Tags: Roda Disc Grinding Ganda, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China