rodha tuwung listrik
  • Air Prorodha tuwung listrik

rodha tuwung listrik

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi roda tuwung sing nganggo elektroplasi. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

rodha tuwung listrik, roda grinding mangkuk paduan berlian, roda grinding mangkuk berlian listrik

Roda mangkuk berlian jinis mangkuk listrik (spesifikasi: 100 * 35 * 20 * 10 * 5), digunakake kanggo ngasah, opsional 80 #, 100 #, 150 #, 200 #, 240 #, 320 #, 400 #, 600 # Yen partikel ukurane padha, perusahaan nggunakake produksi lini perakitan kanggo njamin kualitas produk. Ora ana fénoména sing ora cocog, kayata peeling sing ora bisa diindhari ing produksi manual.
Migunakake: Umume digunakake kanggo bahan non-logam sing keras lan rapuh kayata kaca optik, keramik, ferit, permata, lsp. Digunakake kanggo pamrosesan lingkaran lan pesawat njaba, lan uga digunakake kanggo mecah produk paduan sing atos. Uga ana rodha mecah berlian sing bentuk mangkok sing diametere bisa disesuaikan dadi 125/150

Panas Tags: rodha tuwung listrik