Blades Saw Band Band Listrik
  • Air ProBlades Saw Band Band Listrik

Blades Saw Band Band Listrik

Blade gergaji gelang berlapis listrik digunakake kanggo nglereni bahan sing super hard lan bahan rapuh

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blades Saw Band Elektroplated kasedhiya ing pinggir terus lan gull. Ing pamrosesan gergaji band berlian sing dilapisi listrik, suhu panas saka intan kurang saka 100ºC, mula karusakane intan cilik banget, mula Diamond Band Saw Elektroplated uga bisa dawane umur dawa.

Aplikasi Blades Saw Band Listrik

Nglereni bahan super angel lan bahan rapuh, kayata watu, silikon monokristalin, silikon polikristalin ing energi surya, semikonduktor lan safir, ruby ​​ing kolom LED, kaca kuarsa, ingot silikon, ingot safir lan sapanunggalane.

Spesifikasi Blades Saw Band Listrik

Dawa (mm) Jembar (mm) Kandel (mm) diamond band saw blades
3230 40 0.7
3440 40 0.7
3530 40 0.7
3700 80 0,6 0,7
4320 60 0,5 0,6 0,7
5400 60 0,5 0,6 0,7
6095 40 0.7
spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan

Wangun pinggiran Blades Saw Band Listrik

continuous shape diamond band saw blades

Suwine

Kasedhiya macem-macem jembaré inti band

Desain pelek terus-terusan nyuda tandha gergaji ing bahan

Cocog kanggo nglereni garing bahan hard, kayata kaca, keramik, bahan karbon lan liya-liyane.

segmented shape diamond band saw blade

dipisahake (setengah wulan):

Nglereni bahan sing atos lan rapuh

Umur alat sing unggul lan kemampuan nglereni ing proses silikon

Ngidini keluwesan sing luwih gedhe kanggo ngatur jembaré lan pucuk bilah

Serrated diamond band saw blade

Serrated: Pita jembaré sing amba bisa digunakake

Motong angel dipotong bahan

Desain waos saw -loading sing nyuda nyengkuyung evakuasi chip

Kasus Aplikasi Blade Band Saw Dilapisi Berlian

* 6400mm dawane Suwine berlapis Band Saw Blade Wis Dikirim Kanggo Klien India

jeneng produk Diamond Saw Coated Band Saw Blade
ukuran 6400mmx41mmx1.2mm
workpiece ditrapake nglereni Bahan Grafit
continuous diamond coated band saw blade for cutting graphite materials
Panas Tags: Blade Saw Band Band Listrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China