Intan Elektroplated & Wheel Grinding CBN
  • Air ProIntan Elektroplated & Wheel Grinding CBN

Intan Elektroplated & Wheel Grinding CBN

Diamond Electroplated & Wheel Grinding CBN digunakake kanggo grinding permukaan, grinding internal, grinding slot lan grinding profil. Kayata keramik, kaca, tungsten Carbide, ferit, besi cor sing adhem, baja paduan sing didegake, paduan titanium, lsp

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Wheel Grinding Diamond & Elektroplated digawe saka siji lapisan dhasar utawa multi-layer (gumantung karo aplikasi) sing kaiket ing permukaan alat kanthi nggunakake matriks nikel. Produk kasebut bisa digawe kanthi macem-macem bentuk lan cocok kanggo profil rumit khusus, mecah permukaan, Mecah internal, Mecah slot, Mecah profil lan liya-liyane nggawe mecah.

Aplikasi saka Diamond Elektroplated & Wheel Grinding CBN

alat berlian kanggo industri non-ferrous Piranti CBN kanggo industri bahan logam

* Carbide (grinding tungsten karbida ijo lan sinter)

* Keramik (mecah keramik kaya SIC, AJO, ZrO, lsp)

* Otomotif (pelapis rem lan cetakan karet sing ditrapake maneh)

* Farmasi (mecah sendi lutut faksi)

* Gigi (pin grinding bonded karet profil)

* Ferit (mecah bagean magnetik)

* Kimia (mecah kaca laboratorium)

* Grafit (bagean grinding grafit)

* Kaca (tabung mecah, komponen otomotif)

* Fiberglass, Plastics lan komponen Elektronik, lsp

* Baja alat kanthi kecepatan tinggi

* Baja mati

* Baja karbon atos

* Baja tahan karat sing atos

* Baja waja, Paduan Titanium

* Paduan aeroangkasa

* Bahan ferrous tahan abrasi, lsp

Intan Elektroplated & Wheel Grinding CBN

Rodha CBN sing nganggo elektroplasi digunakake kanggo ngasah alat kayu. Dibandhingake karo roda grinding tradisional, rodha CBN kita duwe grinding feed cepet lan cepet, ora nyebabake masalah kasar lan ngobong, godhong apik ing bevel alat lan ora butuh klamben, lsp.

Diameter: 6 inci, 8 inci lan 10 inci Kandel: 1 inci, 1,5 inci lan 2 inci Bolongan Arbor: 1/2 inci, 5/8 inci, 1-1 / 4 inci
Pinggir radius: 1/4 inci Ukuran biji-bijian: 80 #, 180 #, 220 #, 350 #, 600 #, 800 #, 1200 # Penggiling sing ditrapake: Panggilingan bangku

Radius Edge and Flat Coated CBN grinding wheel radius CBN grinding wheel CBN grinding wheel for bench grinder CBN grinding wheel for wood turning

Intan Elektroplated & Wheel Grinding CBN (grinding ban karet, gulungan karbida, keramik lan batu permata ...)

electroplated diamond wheel for rubber tire grinding 11A2 electroplated diamond wheel diamond grinding wheel for carbide rolls grinding diamond flat lapping disc for gemstone

Roda Grinding CBN Elektroplated, Blades Band Saw

CBN grinding wheel for band saw CBN grinding wheel for band saw diamond band saw blades electroplated CBN grinding wheel

Titik sing Dipasang Diamond nganggo elektroplated, Dental Diamond Burs, Diamond Rotary Disc

diamond mounted points Dental Diamond Burs diamond rotary cutting disc, mini disc CNC grinding wheel for CNC cutter Gerber

Blade Dicing Electroformed, Disc Nglereni Intan

Dicing Blades diamond cutting disc electroplated diamond cutting wheel

Keuntungan saka Diamond Listrik & Roda Mecah CBN

Ora prelu tata rias, Awak bisa dilapis kaping pirang-pirang

Presisi geometris lan proporsi sing dhuwur, Formulir rumit

njaga bentuk lan dimensi asline sajrone urip makarya

Proses elektroplated sing sederhana, manufaktur sing kurang investasi

Kekasaran permukaan sing apik banget, efisiensi mecah dhuwur, umur alat sing dawa

nglereni luwih cepet, ora nganggo klamben, kurang panas amarga partikel berlian sing metu saka permukaan.

Panas Tags: Roda Grinding Diamond & Elektroplated, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China