Blades & Disk Diamond Diamond Listrik
  • Air ProBlades & Disk Diamond Diamond Listrik

Blades & Disk Diamond Diamond Listrik

Blades & Cakram Berlian Elektroplasi kanggo nglereni lan mecah marmer, granit, plastik thermosetting, GRP, bahan pra-sinter lan pra-murub (ijo), kaca serat, karbohidrat elektro, grafit, ferrites alus, papan PVC lan pc, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi Blades & Cakram Diamond Diamond Listrik

Motong lan grinding marmer, granit, plastik termoset, GRP, bahan pra-sinter lan pra-murub (kaca), kaca serat, karbon elektron, grafit, ferrites alus, papan PVC lan pc, lsp

Baldes gergaji berlian sing dilapisi SuperHard biasane dipasang ing grinding amba, gergaji bunder lan gergaji genggam kanggo nglereni granit utawa marmer, lsp.

Kaluwihan Blades & Disk Diamond Diamond Listrik

* Efek pemotongan luwih apik tinimbang pisau sawing inten cilik sing disinter lan ora bakal nyebabake ujung

* Kinerja nglereni banget lan ngasilake panas minimal

* Disk nglereni pelek terus-terusan nyedhiyakake nglereni fiberglass, plastik, ubin keramik sing luwih alus

* Cakram pemotong segmen luwih cocog kanggo nglereni bahan marmer, granit lan abrasif

* Bolongan utamaâ € lan slot bentuk â € ¢ kalebu jinis slot umum saka pelek segmentasi

diamond cutting disc

Spesifikasi Blades & Disk Diamond Diamond Listrik

diamond cutting disc big size

Diameter njaba

Bolongan arbor (mm)

Kandel inti baja

Rim

12 "

300 mm

25.4 30 50

1.8mm 2mm

Segmen Suwine

14 "

350 mm

25.4 30 50

1.8mm 2mm

Segmen Suwine

16 "

400 mm

25.4 30 50

1.8mm 2mm

Segmen Suwine

18 "

450 mm

25.4 30 50

1.8mm 3mm

Segmen Suwine

20 "

500 mm

25.4 30 50

3.0mm

Segmen Suwine

diamond cutting disc with flange

Diameter njaba

Bolongan arbor (mm)

Kandel inti baja

Rim

4 "

100 mm

5/8 "-11 Flange

1.4mm

Segmen Suwine

4,5 "

115 mm

5/8 "-11 Flange

1.4mm

Segmen Suwine

5 "

125 mm

5/8 "-11 Flange

1.4mm

Segmen Suwine

6 "

150 mm

5/8 "-11 Flange

1.4mm

Segmen Suwine

7 " 180mm 5/8 "-11 Flange 1.6mm Segmen Suwine

9 "

230 mm

5/8 "-11 Flange

1.6mm

Segmen Suwine

 

diamond cutting disc

Diameter njaba

Bolongan arbor (mm)

Kandel inti baja

Rim

4 "

100 mm

22.23

1.4mm

Segmen Suwine

4,5 "

115 mm

22.23

1.4mm

Segmen Suwine

5 "

125 mm

22.23

1.4mm

Segmen Suwine

6 "

150 mm

22.23

1.4mm

Segmen Suwine

7 " 180mm 22.23 1.6mm Segmen Suwine

9 "

230 mm

22.23

1.6mm

Segmen Suwine

Ukuran lan jinis disk pemotong berlian liyane bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan. Email: [email protected]

Kanggo nglindhungi lingkungan, pisau berlian brazed vakum bakal njupuk papan disk pemotong berlian sing dielektropulasi supaya ora polusi sajrone produksi. Kita bisa nyuplai pisau berlian brazed vakum.

vacuum brazed diamond disc


Panas Tags: Blades & Cakram Berlian Elektroplated, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China