disk pemotongan berlian listrik
  • Air Prodisk pemotongan berlian listrik

disk pemotongan berlian listrik

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi disk pemotong berlian sing dilapisi listrik. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik penjualan langsung pemotongan berlian disc disc:
Proses: Liwat electroplating, emery dipasang ing permukaan landasan (baja mangan, lsp)
Fitur: landhesan lan tahan aus. Wedhi ing lumahing ditutup kanthi kenceng, duwe ciri irisan cilik, landhep dhuwur, kacepetan grinding cepet, nglereni permukaan obyek, lan macem-macem aplikasi.
Rampung permukaan: dhuwur, bagean empere ditemtokake kanthi ukuran wedhi, pasir sing luwih alus, dadi luwih apik rampung.

Panas Tags: disc pemotong berlian listrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.