Disc Grinding Diamond Listrik
  • Air ProDisc Grinding Diamond Listrik

Disc Grinding Diamond Listrik

Cakram grinding berlian electroplated digunakake kanggo mecah bahan hard kalebu keramik, komposit, lan liya-liyane. Kita bisa nggawe desain khusus miturut gambar lan syarat tartamtu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cakram grinding berlian electroplated digunakake kanggo mecah bahan hard kalebu keramik, komposit, lan liya-liyane. Kita bisa nggawe desain khusus miturut gambar lan syarat tartamtu.

diamond grinding discelectroplated diamond grinding discdiamond grinding disc

electroplated diamond grinding disc electroplated diamond grinding disc electroplated diamond grinding disc

Spesifikasi cakram grinding berlian electroplated:

OD (mm) HD (mm) kekandelan kosong jembaré ditutupi ukuran grit nutupi (opsional)
100 16, 20, 22.2
0,6, 0,8, 1.0
16, 18, 20, 25
200
titanium
105
125


Panas Tags: Disc Grinding Diamond Listrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China