Roda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide
  • Air ProRoda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide

Roda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Piranti Nglereni Carbide

Jinis roda grinding bonding resin iki digunakake kanggo alat karbida, alat panggilingan, pemotong panggilingan, reamers, broach, grind karbida lan baja keras, pisau paduan, pisau gergaji, proses grinding bergerigi lan grinding permukaan pasuryan pungkasan. Sampeyan bisa ngaso manawa bisa tuku roda grinding intan cangkir kanggo alat pemotong karbida saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda gerinda berlian ikatan resin iki digunakake kanggo alat karbida, alat panggilingan, mesin panggilingan, reamers, broach, grind karbida lan baja keras, pisau paduan, pisau gergaji, proses grinding bergerigi lan grinding permukaan pasuryan pungkasan.

Fitur roda grinding berlian cangkir kanggo alat pemotong karbida:

Efisiensi mecah dhuwur, konsumsi sithik.
Ngasah awake dhewe, generasi panas mecah sithik,
Keluwesan sing apik, mbantu nambah kasar ing permukaan
Utamane digunakake kanggo mecah, mecah semi-halus, polesan.

Bagan Ukuran Rod Grinding 12A2

12A2 D * T * H * W * X


Cathetan: Ukuran mm ing ngisor iki yaiku cetakan standar China sing cedhak karo inci * 25.4.
D T H W X
Inci mm Inci mm Inci mm Inci mm Inci mm
3 75 9/10 25 1/2 12.7 2/5 10 1/8 3
3 75 9/10 25 4/5 20 2/5 10 1/8 3
3 75 9/10 25 1 25.4 2/5 10 1/8 3
4 100 9/10 25 16/25 16 2/5 10 1/8 3
4 100 9/10 25 4/5 20 2/5 10 1/8 3
4 100 9/10 25 1 25.4 2/5 10 1/8 3
5 125 9/10 25 16/25 16 2/5 10 1/8 3
5 125 9/10 25 4/5 20 2/5 10 1/8 3
5 125 9/10 25 1 25.4 2/5 10 1/8 3
5 125 9/10 25 1-1 / 4 31.75 2/5 10 1/8 3
6 150 9/10 25 16/25 16 2/5 10 1/8 3
6 150 9/10 25 4/5 20 2/5 10 1/8 3
6 150 9/10 25 1 25.4 2/5 10 1/8 3
6 150 9/10 25 1-1 / 4 31.75 2/5 10 1/8 3


Panas Tags: Roda Grinding Diamond Diamond Flaring Kanggo Alat Nglereni Carbide, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China