Sabuk Intan Fleksibel
  • Air ProSabuk Intan Fleksibel

Sabuk Intan Fleksibel

Sabuk Intan Fleksibel minangka produk abrasif dilapisi bahan superhard sing diproduksi kanthi teknologi anyar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk abrasif berlapis pasir minangka jinis alat abrasif sing dilapisi, yaiku bahan partikel (intan sintetis) partikel abrasif sing adhesif menyang pangkalan fleksibel kanthi ikatan.

Dawane Jembar Klambi
(mm) (inci) (mm) (inci) # 60, # 100, # 120, # 200, # 400, # 800, # 1500, # 2000, # 3000, # 5000
150 - 5000 6 € - 200 € 5 - 350 1/5 â € - 14â €


Aplikasi Sabuk Intan Fleksibel

Diamond Sanding

Beltcan Diamond Fleksibel digunakake kanggo mecah baja, watu, kaca, keramik, silikon monokristalin, polisakaron, zirkonia, alumina, bahan sintetis logam-logam, karbida semen, paduan aluminium-magnesium, paduan aluminium berilium, paduan titanium lan liya-liyane rapuh bahan

Klasifikasi Sabuk Intan Fleksibel
Ikatan: Sabuk abrasif sanding berlian dipérang dadi ikatan electroplated nikel lan ikatan resin, ikatan resin uga kalebu jinis fleksibel lan hard.

Pola: Ana akeh mupangat mecah kayata tajem, awet, fleksibel, garing utawa udan grinding kanggo sabuk abrasif berlapis pasir kanthi macem-macem pola. Pilih pola desain sing beda-beda miturut kabutuhan.

Base Backing: Karakteristik utama sing didukung yaiku kekandelan, alus, tahan suhu, lan gampang dicopot. Pilih basis backing miturut materi sing bakal digiling.

Analisis Jenis lan Karakteristik sing Ngikat

Sabuk Abrasive Intan Bond Elektroplasi

Sabuk Abrasive Intan Bond Elektroplasi

Partikel berlian kaiket ing pola dilapisi sing dibutuhake kanthi plating nikel, sing mbentuk lapisan abrasif sing tajem kanthi gaya grinding sing kuat banget.

Sabuk Resin Berlian Abrasive Sabuk

Sabuk Resin Berlian Abrasive Sabuk

Ikatan resin dipérang dadi resin sing fleksibel lan hard miturut tingkat atose.

Kanthi alus alus lan pola dilapisi sing fleksibel, resin fleksibel luwih pas karo permukaan benda kerja lan duwe kinerja polesan sing luwih apik. Amarga resin alus, nyandhang luwih cepet, lan tahan suhu kurang, mula ora cocog kanggo sabuk kasar ukuran grit kasar. Nalika sabuk landing resin fleksibel fleksibel kudu kanggo mecah udan, sing uga matesi aplikasi ing kondhisi tartamtu.

Dadi, dibandhingake karo resin sing fleksibel, resistensi aus resin keras mesthi apik, lan resistensi suhu luwih apik. Mula, sabuk abrasif resin berlian resin keras bisa garing grinding kanggo nyukupi persyaratan pamrosesan produk tahan banyu lan tahan minyak. Lapisan kasar resin sing luwih kenthel nggawe sabuk sanding dadi macem-macem meshes, dadi aplikasi sistem saka grinding nganti rampung. Nanging sabuk resin hard ora fleksibel lan cocog kanggo roller kanthi diameter luwih gedhe, utamane kanggo grinding industri nutupi semprotan termal.

Kinerja Sabuk Abrasif Abstrak Listrik kanthi Resin Listrik lan Resin

 Electroplated and Resin Diamond Sanding Abrasive Belt

Sabuk Abrasif CBN

Kekerasan sabuk abrasif CBN luwih murah tinimbang sabuk abrasif berlian (CBN: 7000-9000; intan: 8000-10000). Nanging stabilitas termal sabuk abrasif CBN luwih dhuwur tinimbang sabuk abrasif berlian, utamane nalika elemen logam klompok wesi mesin, duwe inersia kimia sing apik (berlian abrasif ing suhu dhuwur sajrone elemen klompok wesi bisa nggawe karbonat berlian kanthi gampang), lan ora gampang kaiket

Features of the Sabuk Abrasif CBN

* Kekerasan sabuk abrasif CBN luwih dhuwur tinimbang sabuk abrasif konvensional. Cocog kanggo bahan mesin kanthi kekerasan dhuwur, kateguhan, kekuatan dhuwur lan konduktivitas termal sing kurang. Yen dibandhingake karo sabuk abrasif berlian, tingkat abrasi logam kasebut 10 kali luwih dhuwur tinimbang sabuk abrasif berlian.

* Abrasive CBN duwe kinerja mecah sing apik banget. Amarga luwih landhep tinimbang abrasive konvensional, nalika nggawe mesin angel-kanggo-mesin, bahan kasebut ora mung efisien, nanging uga bahan kerja sawise diproses duwe bentuk sing apik, akurasi dimensi dhuwur, kualitas grinding sing apik lan integritas permukaan sing apik. Bahan kerja sing diproses duwe umur layanan maneh lan reliabilitas sing luwih dhuwur.

* Sabuk abrasif CBN nduweni kekerasan sing dhuwur, rasio mecah sing dhuwur lan umur kerja sing dawa. Yen dibandhingake karo sabuk abrasif konvensional, bisa ngirit biaya.

* Bentuk lan ukuran sabuk abrasif CBN ora suwe owah ing proses panggunaan, utamane cocog kanggo mesin bagean presisi tinggi ing pusat mesin CNC.

* Ing proses proses kerja mesin, sabuk abrasif CBN bisa dadi dawa suwene, lan gaya mecah cilik, lan bahan kerja sing diproses nduweni akurasi sing dhuwur lan finish dhuwur, lan konsumsi daya bubut uga bisa dikendhaleni.

* Suhu kurang ing proses mecah. Kualitas permukaan workpiece sing diproses dhuwur, kanthi efektif nyingkiri retakan lan pembakaran benda kerja.

* Dibandhingake karo abrasive konvensional, kurang ana bledug lan nyuda polusi lingkungan lan ngrugekake karyawan kanggo abrasif CBN.

Applications of Sabuk Abrasif CBN:Sabuk abrasif CBN digunakake kanggo mesin sing ngemot unsur-unsur wesi sing angel diolah kayata wesi lan baja, paduan wesi, lan liya-liyane. Utamane kanggo mecah permukaan lan polesan baja atose dhuwur kayata baja karbon dhuwur, baja paduan lan baja pengeras, lan kanggo panggonan sing mbutuhake kontrol otomatis, tliti lan tliti tliti lan polesan.

Examples of Sabuk Abrasif CBN:

* Aplikasi ing prinding presisi teknologi grinding

Sabuk abrasif asring digunakake kanggo mecah lan polesan permukaan bantalan presisi sawise dibentuk. Nanging syarat akurasi bentuk lan finish permukaan produk sing wis rampung dhuwur banget. Yen nggunakake sabuk abrasif konvensional, ora duwe retensi bentuk permukaan sing kurang, lan gampang passivates abrasif, banjur chip gampang digawe panas, lan efisiensi mesin kurang. Nalika, sabuk abrasif nduweni umur layanan sing luwih sithik lan dibutuhake kanggo ngganti asring, mula level teknis operator kudu luwih dhuwur.

Yen nggunakake sabuk abrasif CBN, abrasive kasebut nduweni retensi bentuk sing apik lan umur kerja dawa. Nyuda asring kanggo ngganti sabuk, lan nambah efisiensi produksi.

* Aplikasi ing gilingan sabuk abrasif CNC

Penggiling sabuk abrasif CNC bisa digunakake kanggo nggiling permukaan sing mlengkung kaya kompleks jinis pisau mesin otomotif lan pisau mesin aero, uga kanggo nggiling lan polesan baling-baling, bagean impeller lsp. Sabuk abrasif konvensional digunakake kanggo grinder sabuk abrasif CNC. Nanging perlu kanggo ngganti sabuk kanthi asring, lan nyuda efisiensi kanggo gilingan CNC. Gunakake sabuk abrasif CBN, ora mung nambah efisiensi mesin, nanging uga ningkatake kualitas mesin ing bahan kerja lan nyuda biaya tenaga kerja.



Panas Tags: Sabuk Intan Fleksibel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China