Roda Mecah Diamond Segmen Lengkap
  • Air ProRoda Mecah Diamond Segmen Lengkap
  • Air ProRoda Mecah Diamond Segmen Lengkap
  • Air ProRoda Mecah Diamond Segmen Lengkap
  • Air ProRoda Mecah Diamond Segmen Lengkap

Roda Mecah Diamond Segmen Lengkap

Roda grinding berlian segmen lengkap minangka posisi kaping pisanan ing mesin kaca kaca, sing digunakake kanggo bangunan kaca, kaca mebel, lan lembar kaca liyane sing kaya grinding kasar. Cocog kanggo garis lurus / mesin edging dobel, mesin beveling lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding berlian sing diwatesi minangka posisi pertama ing mesin kaca, sing digunakake kanggo nggawe kaca, kaca mebel, lan kaca liyane sing padha grinding kasar. Cocog kanggo garis lurus / mesin edging dobel, mesin beveling lan liya-liyane.

 

Spesifikasi:

Roda mecah berlian kanthi segmen lengkap Ukuran (Diameter * Kandel * Bolongan) Lebar pinggir * kekandelan Grit
175 * 35 * 12/22/50 15 * 10 80-100 #
175 * 35 * 12/22/50 10 * 10 80-100 #
150 * 35 * 12/22/50 15 * 10 80-100 #
150 * 35 * 12/22/50 10 * 10 80-100 #


Fsifat:

1, Efisiensi tinggi, ambane nglereni luwih jero, kanthi cepet ngilangi kemampuan kaca sing ora rata.
2, Ketajaman sing apik, ora ana cipratan nalika mecah.
3, pinggiran kaca sing alus sawise diolah.
4, Umure layanan sing dawa, nyuda frekuensi ngganti roda grinding ing wektu sing suwe.

 

Tips nalika nggunakake:

1, Pilih macem-macem jinis, ukuran lan grit miturut panggunaan nyata lan jinis mesin.
2, Cocog kanggo kaca kekandelan 3-25mm, Nyetel tekanan peralatan, nyepetake kacepetan miturut kekandelan kaca.
3, Nyetel posisi lan sudut ing antarane roda grinding lan kaca miturut ukuran kaca.
4, Gunakake banyu adhem sing cukup nalika mecah.




Panas Tags: Roda Mecah Diamond Segmen Lengkap