Roda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas
  • Air ProRoda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas
  • Air ProRoda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas
  • Air ProRoda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas
  • Air ProRoda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas
  • Air ProRoda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas
  • Air ProRoda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas

Roda Piala Intan Setengah Kanggo Gelas

Setir cangkir berlian separo biasane digunakake kanggo mesin edging kaca nomer loro, sawise grinding atos roda gerinda segmen segmen lengkap. Setir cangkir berlian segmen segelas kanggo kaca kanggo grinding kasar medium, ukuran butir berlian biasane 150 # lan 180 # bolong Ukuran populer yaiku 175 x 38x12x10x10mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Setir cangkir berlian separo biasane digunakake kanggo posisi mesin edhing kaca kaping 2, sawise grinding kasar kanggo roda mecah cangkir berlian kanthi segmen.

Sawetara klien nggunakake separo internal lan liyane nggunakake separo eksternal miturut jinis lan kabiasaan mesin.

Setir cangkir berlian setengah segmen kanggo kaca cocog kanggo mecah kaca kasar, ukuran butir berlian biasane 150 # lan 180 # bolong. Ukuran populer yaiku 175 x 38x12x10x10mm, lan sawetara klien uga nggunakake 150 * 35 * 12 * 10 * 10, ukuran liyane uga bisa disesuaikan miturut jinis mesin klien.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi sing populer kanggo roda segelas berlian sing diwatesi kanggo kaca:

Jinis Spesifikasi
(Diameter * Kandel * Lubang Arbor)
Bagian Diamond Grit
Setengah segmen 175 * 35 * 12/22/50 10 * 10 150-180 #
175 * 35 * 12/22/50 8 * 10 150-180 #
175 * 35 * 12/22/50 8 * 8 150-180 #
150 * 35 * 12/22/50 10 * 10 150-180 #
150 * 35 * 12/22/50 8 * 10 150-180 #
150 * 35 * 12/22/50 8 * 8 150-180 #





Panas Tags: Roda Piala Berlian Setengah Terpisah Kanggo Kaca, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China